Deň Modranského Sirotinca s kávou August Roy

Dobrovoľníci otvoria brány prvého slovenského sirotinca a pre verejnosť usporiadajú v poradí siedmy Deň modranského sirotinca 24. augusta 2019 na Vajanského ulici 77 v Modre. Pozývame vás na deň strávený v príjemnej atmosfére a krásnom prostredí, ktorý si môžete vychutnať aj s kávou August Roy. BUDOVA SIROTINCA BUDE OTVORENÁ PRE VEREJNOSŤ Cirkevný zbor ECAV na Slovensku Modra v partnerstve s dobrovoľníkmi z občianskeho združenia Modranská beseda ponúknu laickej i odbornej verejnosti informácie o projekte obnovy sirotinca formou návštevy vzácnej stavby, ktorá je bežne pre verejnosť uzatvorená. Počas Dňa sirotinca vás čakajú zaujímavé prehliadky, aktivity pre deti, divadlo, koncert, výstavy, či skvelé občerstvenie. Program bude od 11.00 do 18.00 hod. Tvorivé dielne Maľovanie na tvár Drevený kolotoč pre deti Voľné prehliadky sirotinca, výstavy Premietanie dokumentárneho filmu Modranský sirotinec Prezentácie a predaj keramiky Tlač originálnych linorytov Prehliadka po stopách Jurkoviča Viac info čoskoro. Tešíme sa na vás! #image_652534137 { width: 100%; } Príspevok Deň Modranského Sirotinca s kávou August Roy zobrazený najskôr August Roy.

prejsť na článok

VEDELI STE, ŽE DIRECT TRADE ?

Vedeli ste, že DIRECT TRADE (priamy obchod) je spôsob obchodovania napríklad s kávou, v ktorom je pražiareň v priamom kontakte s farmárom? Cena kávy sa tak odvíja od jej kvality. Nie je stanovená paušálne ako pri fair trade (spravodlivý obchod). Motivuje

prejsť na článok

V Prameni na Súši bude káva August Roy

Pozývame Vás na deň otvorených dverí v misijnom centre Prameň na Súši pri Starej Turej. Počas prehliadky areálu si budete môcť vychutnať aj kávu AUGUST ROY zo Starej Turej. 16.08.2019 od 17:00 Príspevok V Prameni na Súši bude káva August Roy zobrazený naj

prejsť na článok

Kommentar zur Entwicklung der Finanzmrkte 05.10.2018

- Einzelhandelserlöse im August -0,1 % M/M und +1,6 % J/J. - Arbeitslosenquote in der Eurozone im August auf dem Niveau von 8,1 %. - Einzelhandelserlöse in der Eurozone im August -0,2 % M/M und +1,8 % J/J.

prejsť na článok

Kommentar zur entwicklung der finanzmrkte 13.10.2017

- Industrieproduktion im August +2,6 % M/M. - Handelsbilanz im August im Überschuss von 21,6 Mrd. EUR.

prejsť na článok

Kommentar zur Entwicklung der Finanzmrkte 12.10.2018

- Industrieproduktion im August -0,3 % M/M. - Handelsbilanz im August im Überschuss von 18,3 Mrd. EUR. - Index der Verbraucherpreise in den USA im September +0,1 % M/M und +2,3 % J/J.

prejsť na článok