Dekoračná lampa s motívom mesta New York

Ak si fanúšikom mesta New York a máš rád doplnky s tématikou tohto mesta mal by si určite spozornieť. Pripravili sme lampu s fotografiami New Yorku, ktorá by nemala chýbať žiadnemu fanúšikovi tohto veľkomesta, ktoré nikdy nespí. Zároveň je aj originálnym kúskom dekorácie ktorý inde nezoženieš. Ak sa ti nápad páči pozri si našu facebook stránku, kde sa dozvieš ako môžeš mať jednu lampu doma aj ty. The post Dekoračná lampa s motívom mesta New York appeared first on Cityofusa.

prejsť na článok

Mesto seriálových hrdinov navštívte New York!

Pokiaľ milujete seriály, rozhodne vám neuniklo, že väčšina seriálov, ktoré sa neodohrávajú niekde vo svojom imaginárnom či nereálnom svete a ktoré pojednávajú o bežných životoch bežných ľudí, sa odohrávajú v jednom americkom meste. Tu sa stretávajú, tu sa

prejsť na článok

SÚŤAŽ O VIANOČNÝ KARDIGÁN

Zapoj sa do súťaže o pozoruhodný kardigán so zimným motívom, ktorý ti dodá tú pravú vianočnú atmosféru! Chceš ho?

prejsť na článok

SÚŤAŽ O NAJPREDÁVANEJŠÍ MÓDNY KÚSOK

Chcete vyhrať najpredávanejší módny kúsok sezóny - pôsobivú bomber bundičku v púdrovej farbe s kvetovaným motívom, vďaka ktorému budete neprehliadnuteľná?

prejsť na článok

Spracovanie strategických dokumentov pre mestá a obce

RA ŽSK ponúka mestám a obciam spracovanie Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja. The post Spracovanie strategických dokumentov pre mestá a obce first appeared on Rozvojová agentúra ŽSK.

prejsť na článok

Ohňostroj v New Yorku 2020

New York má jeden z najkrajších ohňostrojov na svete. Vo videách nižšie si môžeš pozrieť ako prebiehala oslava nového roku 2020 v najväčšom meste USA New Yorku. Príchod nového roku na Times Square Ohňostroj nad panorámou New Yorku The post O

prejsť na článok