Darovať svoj čas, ktorý mi je najcennejší? - svedectvo dobrovoľníka Vladimíra

Pracovať ako dobrovoľník na mieste, kde ľudia zomierajú? Ja??? Zľakol som sa a nechal som to tak. Hľadal som niečo iné veď je toľko možností. Hľadal som ďalej a ďalej, ale okľukou sa mi akosi stále vracala myšlienka na hospic. Akoby toto mala byť tá moja cesta. Žeby toto mal byť ten môj pohár vody ? Dlhé mesiace som tú myšlienku odbíjal, ale napokon som na to rozhodnutie dozrel a prihlásil som sa.

prejsť na článok

Slová_Martina Ližičiara - príhody a skúsenosti dobrovoľníka hospicu

Pozývame Vás začítať sa do blogov dobrovoľníka nášho hospicu - Martina Ližičiara...

prejsť na článok

3-izbový byt č. 15, ul. Vladimíra Clementisa 216/32 v Hnúšti – OD DRAŽBY BOLO UPUSTENÉ !!!

Dátum konania dražby: 28. júna 2022 Čas konania dražby: 09.00 hod. Miesto konania: Mestské kultúrne stredisko Hnúšťa, ul. Rumunskej armády 195, 981 01 Hnúšťa, priebeh dražby overí Notársky úrad JUDr. Pavla Sádela Skladná 38, 040 01 Košice. Opis predmetu:

prejsť na článok

SLÁVKA bola krajčírkou a dnes sa stará o zomierajúcich v hospici - svedectvo

Pozývame Vás započúvať sa do svedectva SLÁVKY Masárovej, ktorá bola krajčírkou a hoci ju bavila aj táto práca, prišiel v jej živote ČAS ZAČAŤ niečo NOVÉ... Urobila si ošetrovateľský kurz a dnes sa stará o ľudí, ktorí zomierajú . . .

prejsť na článok

Hľadáme fyzioterapeuta a logoterapeuta

Si fyzioterapeut-ka alebo logo terapeut-ka a chcel-a by si prostredníctvom dobrovoľníckej činnosti v Hospici Milosrdných sestier v Trenčíne darovať pacientom kus zo svojho času a zručnosti?

prejsť na článok

Doprial mu ešte vidieť manželku a syna ...

Čo krajšie môžeme darovať milovanému človeku, o ktorom vieme, že jeho čas života je chorobou časovo obmedzený už len na možno mesiac, týždne, či dni - ako spoločne strávený čas?

prejsť na článok