Daniel Lako poslanec za Púchov, predseda ekonomickej komisie a predseda dozornej rady MSBP

Neustále si dávam otázku prečo je svet zložený z protikladov ktoré idú proti sebe, napríklad choroba a zdravie, oheň a voda, sila a slabosť ? A prečo je dobro a zlo ? Na poslednú otázku mi dal odpoveď samotný život. Dobro bojuje so zlom preto, aby sme žili. Ak víťazí, žije sa nám dobre. Ale ak prehráva, život je utrpenie, beznádej a koniec života. Práve preto musí mať dobro obrovskú energiu, aby porazilo zlo, aby sa nám dobre žilo. V našom meste sa za posledných osem rokov žilo dobre. Dobro stále porážalo zlo. A je to Katka hlavne Tvojou zásluhou. Verím, že drvivá väčšina našich spoluobčanov v Púchove to cíti a vidí rovnako ako ja. A aj preto Ti dáme v blížiacich sa voľbách naše hlasy. Hlasy ktoré chcú žiť dobre.   Daniel Lako The post Daniel Lako poslanec za Púchov, predseda ekonomickej komisie a predseda dozornej rady MSBP appeared first on JUDr. Katarína Heneková.

prejsť na článok

Peter Hinka prezident Klubu hokejbalu a florbalu Púchov, člen komisie Msz športu a kandidát na poslanca Púchov

Pani Heneková má moju plnú dôveru a podporu. Za tých 5 rokov, čo sa poznáme ma presvedčila, že sa na ňu môžem so všetkým obrátiť. A to sa v dnešnej dobe nájde u málokoho. Preto moj hlas vo voľbách bude patriť Katke Henekovej.  Peter Hinka The post Peter H

prejsť na článok

Celodružstevný piknik

Príde predseda družstva do maštale a hovorí pracovníčkam: - Baby, zajtra sa vraj má konať celodružstevný piknik. Ženy sa spytujú: - Predseda a čo je to ten piknik? A on: - Neviem, ale pre každý prípad sa dobre osprchujte.

prejsť na článok

Prešiel ju traktorom

Peter príde na družstvo a hovorí: - Predseda, ja som vašu dcéru Maru nó, hmmm, tóó... Predseda na to: - Keď sa stalo, stalo sa. Teraz si ju však musíš zobrať za manželku. - Ój, to nie. Ja som ju prešiel traktorom!

prejsť na článok

Marek Šimáček manažér futbalu MŠK Púchov

Futbal v meste Púchov si prešiel viacerými obdobiami. Zažil „zlaté časy“, ale aj strmé pády. Po prechode a transformácii púchovského futbalu pod MŠK Púchov sa proces rozvoja futbalového klubu stabilizoval a neustále napreduje. Výrazne sa rozrástla mládežn

prejsť na článok

Poslanec v parlamente

Sedí poslanec v parlamente a podopiera si rukou hlavu. Vedľa sediaci druhý poslanec sa ho po chvíli pýta: - Tak čo, kolega, sedíš a rozmýšľaš? - Nie, iba sedím.

prejsť na článok