Daniel Futej: KRÍZA ODÍDE TAK RÝCHLO AKO PRIŠLA

Blog predsedu predstavenstva PPS GROUP DETVA JUDr. Daniela Futeja The post Daniel Futej: KRÍZA ODÍDE TAK RÝCHLO AKO PRIŠLA first appeared on PPS GROUP Detva.

prejsť na článok

Daniel Futej: PPS-KU ČAKAJÚ RADIKÁLNE ZMENY

Blog predsedu predstavenstva PPS GROUP DETVA JUDr. Daniela Futeja The post Daniel Futej: PPS-KU ČAKAJÚ RADIKÁLNE ZMENY first appeared on PPS GROUP Detva.

prejsť na článok

Daniel Futej: DRŽÍME ZAMESTNANOSŤ A AKCIESCHOPNOSŤ

Blog predsedu predstavenstva PPS GROUP DETVA JUDr. Daniela Futeja The post Daniel Futej: DRŽÍME ZAMESTNANOSŤ A AKCIESCHOPNOSŤ first appeared on PPS GROUP Detva.

prejsť na článok

Finančná kríza verzus realitný trh

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! Príspevok Finančná kríza verzus realitný trh je zobrazený ako prvý na Marián MÁLEK Reality & Financie SPOLU.

prejsť na článok

PRIŠLA ZIMA ZAS, S ŇOU SA BLÍŽI VIANOC ČAS

Príchod zimy, deti z triedy Motýliky zahájili hrami na čerstvom snehu. Na sánkach a boboch sa na školskom dvore šmýkali a ťahali, tešili sa so snehu a skúmali jeho vlastnosti.

prejsť na článok

Marketing v časoch krízy: Ako sa na ňu pripraviť [INFOGRAFIKA]

Z finančného trhu a médií prichádzajú už nejakú dobu jasné signály – o chvíľu nastane v ekonomike recesia. V mnohých firmách je v momente uťahovania opaskov starým dobrým zvykom ako prvé škrtať rozpočty na marketing a média. Keď sa pozrieme na vývoj inves

prejsť na článok