Ďalšia montáž naťahovača je úspešne za nami

Klient, ktorý sa na nás obrátil s požiadavkou na naťahovač, pochádza zo severu Slovenska ale jeho pôsobnosť zasahuje na celé Slovensko. Jedná sa o malú firmu, ktorá sa venuje prevozu odpadu na skládky. Zákazník si zvolil podvozok SCANIA novej generácie XT. Toto vozidlo sa skvele hodí na premávku na cestnej komunikácii ale nerobí mu problém ani menší terén, čo ocení klient najmä na skládkach. Navyše je toto vozidlo v súlade s ADR FL a AT, ktoré plne spĺňa a je určené na prevoz nebezpečného a horľavého materiálu a odpadu. Na vozidlo sme namontovali hákový nakladač kontajnerov Multilift XR 21S, ktorý tvorí so SCANIOU XT ideálnu kombináciu. Na všetky zariadenia MULTILIFT poskytujeme záruku 2 roky na celé zariadenia a až 5 rokov na konštrukciu hlavných častí. Zaujal vás hákový nakladač kontajnerov? Kontaktujte nás Príspevok Ďalšia montáž naťahovača je úspešne za nami zobrazený najskôr LIFT TECH s.r.o..

prejsť na článok

Prvý bikepark tréning 2019 úspešne za nami

Bikepark Kálnica ponúka neskutočne veľa možností na dokonalý tréning techniky.Po vydarenom víkende vám prinášame/ponúkame ďalší termín bikepark tréningu o dva týždne ?27.04. Prihlasovanie a viac informacií Chcem vedieť viac! The post Prvý bikepark tréning

prejsť na článok

Výroba a montáž odhlučňovacej konštrukcie

Výroba a montáž odhlučňovacej konštrukcie Výroba a montáž konštrukcie na odhlučnenie pre potravinové chladenie na streche z PUR panelov pre predajňu Terno - Romanova v Bratislave - Petržalke.

prejsť na článok

Dodanie a montáž novej lepenky

Dodanie a montáž novej lepenky Dodanie a montáž novej lepenky na strechu pobočky potravín

prejsť na článok

Výroba a montáž posuvnej brány

Výroba a montáž posuvnej brány Výroba a montáž posuvnej brány na Žabom majeri v Bratislave. Výkop základu pre osadenie minibagrom, betónovanie a následná inštalácia brány.

prejsť na článok

Prvý medzinárodný padlový turnaj na Slovensku je úspešne za nami

Naša Arena Padel Bratislava má za sebou krst ohňom. V druhej polovici septembra sa nám podarilo zorganizovať prvý oficiálny padelový turnaj u nás. A to rovno za účasti hráčov z 10 krajín. Na medzinárodné majstrovstvá Slovenska pre úrovne Expert & Pro

prejsť na článok