Ďakujeme mesto Poprad!

Vďaka novému kotlu, ktorý nám mesto Poprad darovalo, budeme mať v našom materskom centre BAMBINO teplúčko. Ďakujeme veľmi pekne. The post Ďakujeme mesto Poprad! first appeared on MC Bambino.

prejsť na článok

INFOTRENČÍN - ďakujeme

Ďakujeme INFOTRENČÍN za uverejnenie príspevku o celodennom benefičnom podujatí hospicu ... aj vďaka tomuto sa mohla informácia o tom, že v Trenčíne máme jediný hospic v kraji ... a komu slúži, dostať do mnohých domácností. ĎAKUJEME.

prejsť na článok

Pozemok – parc. č. 757/20 o výmere 201 m2 Švábovce, okres Poprad – UPUSTENIE OD DRAŽBY !!!

Dátum konania dražby: 09. augusta 2022 Čas konania dražby: 11.30. hod. Miesto konania: Notársky úrad JUDr. Zuzana Mercová, Mnoheľova 839/10, 058 01 Poprad. Opis predmetu: Pozemok, parcela registra C č.: 757/20 zastavaná plocha a nádvorie výmere 201 m2 ,

prejsť na článok

Ďakujeme ĽUĎOM z EDMANIE - festivalu so srdcom

Ďakujeme ĽUĎOM z EDMANIE, že nám pomáhajú so zabezpečením starostlivosti o našich pacientov tým, že pútavým spôsobom hľadajú medzi svojimi fanúšikmi ĽUDÍ ochotných obdarovať nás svojimi 2% z dane. ĎAKUJEME ✿

prejsť na článok

Ďakujeme za RÚŠKOLAPKY ;)

Ďakujeme Tomášovi a Jakubovi z https://rouskolapka.eu/ za praktický darček pre členov nášho hospicového tímu.

prejsť na článok

LEXMARKa - dar od Katky :)

Ďakujeme srdečne Ing. Katke Mrázikovej za darovanú krásnu plne funkčnú TLAČIAREŇ LEXMARK. Ďakujeme aj jej kolegom Lacovi a Milanovi za všetku pomoc pri sprostredkúvaní tohto veľkého daru až po jeho naloženie do auta :)

prejsť na článok