Čo znamenajú hviezdičky hotelov?

Hodnotenie hotelov býva na základe počtu hviezdičiek. Pri hľadaní hotelov sa aj ľudia zvyknú orientovať práve podľa tohto parametra. Vedeli ste však, že počet hviezdičiek nesymbolizuje kvalitu hotela? Určite ste The post Čo znamenajú hviezdičky hotelov? appeared first on ANOmagazin.sk.

prejsť na článok

Rovnaký PIN

Brunetka si aktivovala mobil. Vtom blondínka hovorí: - Jéj, máme rovnaký PIN, aj ja mám štyri hviezdičky!

prejsť na článok

Policajt do izby

Ekologická výzva: Šetrite naše lesy - do izby si namiesto stromčeka postavte policajta! Zelený je, hviezdičky má, a aj gule mu visia. A ak budete mať šťastie na dopraváka, zabliká vám aj červeným svetielkom.

prejsť na článok

Organická káva alebo kvalita

Či už hovoríme o organickej, bio alebo eko káve, všetky znamenajú to isté. Ide o kávy, ktoré sa vyrábajú ekologicky zodpovedným spôsobom. Pestovatelia, ktorí kávu pestujú, sa snažia zachovať kvalitu pôdy, vody a rešpektovať zvieratá a prírodu.

prejsť na článok

KÁVOVLOG #26: Čo sú stupne praženia kávy aako vplývajú na chuť

Light, Medium, či Dark roast? Čo znamenajú tieto termíny a prečo ich pražiari uvádzajú do popisov káv? Ide o pomenovanie stupňov praženia kávy, ktoré výrazne ovplyvňujú jej chuť.

prejsť na článok

Prečo si matrac Benab Fyzio Plus vyberajú majitelia hotelov ?

Povesť hotela business a prémiovej triedy závisí od kvalitného spánku hostí. Súčasťou kvalitných hotelov a penziónov sú v štandardnom vybavení izby ortopedické matrace s nezávislými pružinami, hypoalergénne materiály, určené pre každú váhu hostí. Model Be

prejsť na článok