Čo prichádza spolu s jarou?

Marec (https://sk.wikipedia.org/wiki/Marec) je mesiacom, keď zima bojuje s jarou o to, kto vyhrá. Je, ale jasné, že jar tak či onak zvíťazí a pomaly so sebou prinesie teplejšie a dlhšie dni. S týmto obdobím, prichádza viac slniečka, postupne trávime viac času v prírode, či už prechádzkami alebo športom. Ja osobne si rada spravím výlet aj s deťmi, či už je to len obyčajná prechádzka po lese (https://sk.wikipedia.org/wiki/Les) za účelom zberania medvedieho cesnaku a jarných kvietkov do vázičky alebo sa vyberieme na turistiku. Potrebujeme so sebou výbavu, primeranú nášmu výletu: šatku alebo nosič (https://www.ekomarket.sk/ergonomicke-nosice/) ruksak (https://www.ekomarket.sk/lanove-tasky-a-ruksaky/) – je fajn ak je ľahký, ale priestranný a ešte lepšie ak farebne ladí so šatkou či nosičom

prejsť na článok

Zimná sezóna prichádza

Oficiálne otvorenie zimnej sezóny na Liptove sa uskutoční 3.decembra 2022 v Jasnej. Buďte pri tom spolu s nami a vyskúšajte jazdu novou lanovkou z Bielej púte. V deň otvorenia sezóny bude od 8:30 bežná prevádzka lanoviek s prvou oficiálnou lyžovačkou a sp

prejsť na článok

SEX - kedy to máme najradšej?

Chuť na sexuálne hrátky pochopiteľne prichádza spontánne a občas nás prepadne v úplne nezvyčajnom čase alebo v situácii.

prejsť na článok

Ako si udržať vzťah

Váš partnerský vzťah už nie je to, čo býval kedysi? Zažívate nedorozumenia a prichádza nuda? Ako znova vzťah oživiť, cítiť sa so svojím partnerom dobre a zažívať krásne chvíle plné intimity, porozumenia a lásky?

prejsť na článok

Nová kolekcia Moodo

Značka Moodo, prichádza opäť sa skvelú zimnú kolekcií! Dámy si môžu vybrať zo širokej ponuky zimných búnd, čiapok alebo si vytvoriť štýlový set z rukavíc a šálov, ktoré farbami rozhodne nešetrí!

prejsť na článok

Prichádza zima, a s ňou aj popraskané pery - prvá pomoc aj prevencia

Chlad a sucho pery vysušuje, tomu sa v zime nevyhneme. Môžeme však urobiť niekoľko opatrení, aby nás popraskané pery oblúkom obišli.

prejsť na článok