Čo je žena

Viete, čo je žena? Žena je slabé, bezbranné stvorenie, pred ktorým sa nemožno zachrániť.

prejsť na článok

Vystrašená žena v parku

Neskoro večer prechádza cez tmavý park osamelá žena, keď sa z tmy náhle ozve: Stáť! Žena sa zastaví. Ľahni! Žena si ľahne. Plaziť sa! Žena je tak vystrašená, že sa hneď začne plaziť. Po chvíli sa nad ňou niekto skloní a pýta sa: Pani, je vám zle? J

prejsť na článok

Erotický sen

Stretne Gruzín Gruzína a pýta sa ho: - Človeče, Saša, vyzeráš veľmi zle. Nie si chorý? - Nie, len som mal silný erotický sen. - Čo? Muž - žena? - Ale kdeže... - Muž - muž? - Nie! - Žena - žena? - Nie! - Preboha, teda čo?! - Ja - ja.

prejsť na článok

Lenivá žena

Žena umýva podlahu, muž sedí v kresle a číta noviny. Žena hovorí: - Zdvihni nohy, nech môžem umyť podlahu. Muž na to: - To už bez mojej pomoci nedokážeš urobiť vôbec nič?

prejsť na článok

Väčšia cena

Viete, kto má väčšiu cenu - muž alebo žena? Jednoznačne žena. Rozpočet: a) Chlap: dve vajcia 0,25 €, jeden párok 0,33 €. b) Žena: jedna koza 50 €, druhá koza 50 € a bobor je zákonom chránený!

prejsť na článok

Fazuľa a parfém

Sedia v autobuse vedľa seba muž a žena. Zrazu sa začne muž odťahovať od ženy. Pohoršená žena sa rozčuľuje: - Čo sa odo mňa odťahujete? Veď je to parfém priamo z Paríža za 200 €! Po chvíli sa začne žena odťahovať od muža. On na to: - Čo sa odo mňa odťahuje

prejsť na článok