Čo je V-Metall System

V-Metall System – kozmetické ošetrenie  s exkluzívnym zložením pre rozžiarenie, spevnenie  a omladenie pleti. V-Metall System je profesionálne ošetrenie pre okamžité a dlhodobé výsledky, ktoré sú viditeľné už za 15 minút! V-Metall Skin System je nová procedúra navrhnutá tak, aby pokožku omladila bezpečne, okamžite a hlavne bezbolestne. Ide o kozmetickú procedúru s jedinečnou kombináciou účinných látok pre zmenu štruktúry pokožky už po prvej aplikácii a je vhodná pre všetky typy pleti. Čítať viac Image: 

prejsť na článok

Galéria

The post Galéria appeared first on Vodný Lúč Bratislava - HS Metall s.r.o..

prejsť na článok

Sensitive Metalloberflächen

Perforierte Oberflächen, die ein „sprechendes“ Metall über integrierte Lichtleiter oder durch die Ansteuerung per Sensorik ermöglichen. Der Beitrag Sensitive Metalloberflächen erschien zuerst auf Gronbach.

prejsť na článok

Gronbach: Es wird bunt mit einem zusätzlichen Eloxalbad für individuelle Farbgebungen

Wasserburg am Inn, 17.11.2022 Das mittelständische Unternehmen Gronbach aus Wasserburg am Inn fokussiert seinen Geschäftsbereich seit nun fast 60 Jahren auf die Herstellung von designorientierten Produkten bzw. Komponenten aus Aluminium, Edelstahl und Sta

prejsť na článok

Systém CAMAC v Československu

CAMAC (Computer Automated Measurement and Control) je označenie pre jednotný systém so štandardizovanou zbernicou a konštrukciou. The post Systém CAMAC v Československu appeared first on Československá elektronika.

prejsť na článok

Improved quotation system

Improved quotation system This sprint we made many changes to the quotatiuon system, which allows sales agents to easily generate custom quoters for retail or wholesale product to be sent to their customers - added the xe.com logo to the e-wallet - e

prejsť na článok