Čo je tonikum? A čo je tonizácia pleti?

Starostlivosť o pleť je dôležitá na udržanie zdravej a krásnej pokožky. Okrem pravidelného čistenia a hydratácie pokožky je dôležité taktiež používať tonikum, ktoré pomáha tonizovať a hydratovať pleť. V tomto článku sa budeme venovať tonikom, tonizácii a ich dôležitosti pre zdravú pleť.

prejsť na článok

Čistenie pleti žehličkou

Niektoré galvanické, mikroprúdové a ultrazvukové žehličky na pleť a ultrazvukové špachtle majú režim čistenia.  Na čistenie pleti sa používajú čistiace emulzie alebo čistiace tonikum.

prejsť na článok

Tónovať či netónovať? Pozrite sa s nami na najčastejšie mýty o pleťových tonikách.

MÝTUS č.1. Toniká sú určené len pre ľudí s mastnou pleťou Mnoho ľudí sa domnieva, že primárnou funkciou tonika je odstránenie prebytočného mazu, a preto je určené pre ľudí s mastným typom pleti.Medzi ďalšie dôležité funkcie tonika

prejsť na článok

Nesprávne techniky čistenia pleti.

Častokrát sa nás pýtate na kozmetické triky a rady ako sa starať o svoju pleť čo najlepšie a najdôkladnejšie. Ešte častejšie Vám odpovedáme, že základným kľúčom správnej a efektívnej starostlivosti o pleť je podceňované ČISTENIE pleti. V tomto blogu sa bu

prejsť na článok

Sex rôznych kultúr a farieb pleti

Sex so ženami rozmanitých rás, farieb pleti a kultúrnych zázemí - ktorý je ten najlepší? Môžem poskytnúť svoj subjektívny názor .. odskúšať musíte sami.

prejsť na článok

Čistenie pleti

The post Čistenie pleti appeared first on Kozmetika Petržalka.

prejsť na článok