Čo je dynamické vyrovnávanie záťaže?

Typický popis nabíjačky pre elektromobily je zásuvný online systém na ukladanie elektrickej energie: Ide o izolovaný, jednofázový zdroj striedavého prúdu, ktorý je možné začleniť do nabíjacej stanice. EV nabíjačkou môže byť aj DC-AC menič a zariadenie na ukladanie energie integrované do jedného zariadenia. Nabíjačka pre vozidlo s dynamickým vyrovnávaním záťaže upravuje svoj výstupný výkon podľa nabíjacieho prúdu vozidla tak, aby systém celkovo zostal v energetickej rovnováhe. Dynamické vyvažovanie záťaže má dve časti EV nabíjačku a riadiacu jednotku. Nabíjačka je elektrická skrinka pripojená k elektrickej zásuvke. Prúd prechádza zásuvkou a nabíja elektromobil, ak je k nabíjačke pripojený automobil. Typický nabíjací výkon je 3.7 kW. Maximálny nabíjací výkon môže byť 90 kW Riadiaca jednotka je počítač v nabíjacej stanici. Meria aktuálnu veľkosť pretekajúceho prúdu a podľa toho riadi nabíjanie. Dynamický vyrovnávač záťaže EV nabíjačky môže byť samostatný-externý, alebo vstavaný v EV nabíjačke. Dynamika sa vzťahuje na skenovanie celkovej záťaže elektrickej siete, ktorá sa mení v čase. Vyvažovanie záťaže znamená rovnomerné rozloženie prúdovej záťaže domácej el. siete. Dynamické vyrovnávanie záťaže EV nabíjačky je zariadenie, ktoré vyvážene rozdeľuje energiu domácej siete a EV nabíjačky. Ide o zariadenie, ktoré sa pripája k domácej el. sieti, meria výkon siete a vysiela riadiaci signál do nabíjačky, aby nabíjala vozidlo rýchlosťou prispôsobenou celkovej vyťaženosti domácej elektrickej siete. Pozrime sa, ako dynamické vyrovnávanie záťaže EV nabíjačky pomáha chrániť vašu elektrickú sieť. Ak chcete použiť toto dynamické vyrovnávanie záťaže EV nabíjačky, môžete pripojiť EV nabíjačku do domácej elektrickej siete. Pomocou dynamického vyrovnávania záťaže môžete dokonca získať prioritu nabíjacej stanice. Priorita nabíjacej stanice je prioritou (alebo prednosťou) pri nabíjaní elektromobilu s vysokou prioritou. Vodič elektromobilu (počas jazdy) po získaní adresy nabíjacej stanice a jej zameraní, môže túto nabíjačku aktivovať s (predplatenou) hodnotou nabíjacieho prúdu.Všetky EV nabíjačky používajú rovnaký druh elektrickej poistky proti vlastnému preťaženiu. Je relatívne lacná a ľahko vymeniteľná.Keď miestna spotreba elektrickej energie prekročí kapacitu elektrickej siete, zareaguje tavná poistka (prepáli sa),odpojí sa nabíjačka od siete a nebude možné nabíjať EV až do výmeny tejto poistky za novú.DLB zabezpečuje prívod elektrickej energie do nabíjačky takou hodnotou prúdu, aby nezapracovala tavná poistka v nabíjačke. Veľkosť tohto prúdu sa musí nastaviť na DLB boxe v závislosti od hodnoty poistky, respektívne od maximálneho povolenému prúdu nabíjačky. The post Čo je dynamické vyrovnávanie záťaže? appeared first on evchargerforhome.eu.

prejsť na článok

Nový zákon o ochrane spotrebiteľa od 1.8.2023: prehľad zmien

Dlhšia lehota na vrátanie tovaru, zmeny v uvádzaní zliav, zníženie byrokratickej záťaže či nové zásady ukladania sankcií. Aké sú najzásadnejšie novinky?Prečítajte si celý článok na Podnikajte.sk

prejsť na článok

Lex Korona alebo podnikateľské kilečko

Pomoc pre podnikateľov v podobe zníženia ?administratívnej záťaže. Prečitajte si viac o podnikateľskom ?, Lex Korona. Všetkých 114 opatrení. The post Lex Korona alebo podnikateľské kilečko appeared first on Gruber Finance.

prejsť na článok

ONLINE PILATES KURZ

Kurz zameraný na zlepšenie držania tela, spevnenie celého jadra a zlešenie flexibility a mobility pomocou metódy Pilates. Super cena:

prejsť na článok

KONŠTRUKCIA

Výkresová dokumentácia copyright (c) Foxtail s.r.o. Najčastejšie navrhujeme mechanické strojné komponenty a prípravky, formy, či rôzne iné súčiastky. V rámci konštrukcie prevádzame statické aj dynamické pevnostné analýzy a výpočtové simulácie, na základe

prejsť na článok

KONDIČNÝ ONLINE KURZ

Online kurz zameraný na zlepšenie celkovej telesnej zdatnosti, sily aj kondície. 0 Dní 0

prejsť na článok