Čo dokáže Vstroker

Systém Vstroker je ešte možné radiť medzi horúce novinky, podľa predajnosti patrí medzi jednu z najobľúbenejších a najžiadanejších erotických pomôcok.

prejsť na článok

Od exibicionizmu po FACESITTING

Facesitting, teabagging, troška exibicionizmus na verejnosti - aj to dokáže okoreniť nielen partnerský život ale aj stretnutie so sexi spoločníčkami.

prejsť na článok

Zacielené na najmenších

Liptov dokáže spojiť zdanlivo nespojiteľné a prilákať do hôr aj tých, ktorých to v zime láka viac do trópov, ako ... The post Zacielené na najmenších appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Múzeum do každého počasia

Či prší, sneží, či je treskúca zima alebo zničujúca horúčava, v každom počasí dokáže prichýliť návštevníka a zobrať ho na ... The post Múzeum do každého počasia appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Ako na ekologickú domácnosť - Podrobný návod (3. časť)

V záverečnej časti sa dočítate, prečo uprednostniť bio kozmetiku pred bežnou kozmetikou, ako dokáže udržateľný životný štýl šetriť financie, prečo sú rastliny v domácnosti prospešné pre ľudské zdravie a akú otázku si položiť, keď vás prepadne nákupná horú

prejsť na článok

Kyselina hyaluronová

Kyselinu hyalurónovú máme všetci prirodzene vo svojom tele. Ale čím sme starší, tým jej obsah klesá a je potrebné ju dopĺňať niečím zvonku. Kyselina hyalurónová je látka, ktorá na seba dokáže naviazať vodu, viaže až tisícnásobok svojej vlastnej hmotnosti.

prejsť na článok