Čo by ste mali vedieť pred kúpou PC k intraorálnemu skeneru Medit

Spoločnosť Medit je odhodlaná zabezpečiť, aby ste zo svojho skenera dostali to najlepšie. Pri používaní skenera Medit je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov. Po prvé, výkon procesora Vášho počítača je životne dôležitý pre rýchle a spoľahlivé skenovanie. Čím vyšší je výkon procesora, tým je skenovanie plynulejšie. Uistite sa, že Váš počítač spĺňa odporúčané výkonové štandardy. Okrem toho je dôležité mať dostatok pamäte RAM, aby ste sa vyhli prerušeniam počas skenovania. Uistite sa, že Váš počítač má dostatok pamäte RAM na podporu všetkých potrieb skenovania. A napokon, schopný GPU je dôležitý pre následné spracovanie naskenovaných obrázkov do 3D vykresľovania. Ďakujeme, že ste si vybrali Medit, a ak by ste mali nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu, aby sme vás podporili, aby ste z vášho skenera Medit vyťažili maximum. Naša ponuka intraorálnych skenerov Medit The post Čo by ste mali vedieť pred kúpou PC k intraorálnemu skeneru Medit appeared first on MEDIMA-SK.

prejsť na článok

HODINA DEŤOM: Kúpou nášho nového merchu pomôžete deťom s jedným rodičom

Pridajte korunku ku korunke a pomôžte tak zabezpečiť deťom jednorodičov v núdzi lepšiu budúcnosť. Kúpou ...Viac

prejsť na článok

Čo by ste mali vedieť o e-liquidoch

Čo by ste mali vedieť o e-liquidoch Viete čo znamenajú skratky PG a VG? E-liquid sa väčšinou skladá z 5 zložiek. Okrem vody, arómy a nikotínu musí obsahovať aj propylenglykol (PG) a vegetable glycerin (VG). Štandardne obsahuje liquid všetky tieto zložky,

prejsť na článok

Ekologický riad nahradí ten plastový. Má veľa výhod, ale len pár nedostatkov

Do roku 2021 zmizne z predaja jednorazový plastový riad. Ekologické alternatívy ale kúpite už dnes. Čo by ste o nich mali pred nákupom vedieť?

prejsť na článok

Pes adolescent

Čo očakávať počas veku adolescencie u psa? Adolescencia je vek, kedy pes prestáva byť šťeňaťom a stáva sa tínedžerom. V článku nájdete 6 dôležitých faktov, ktoré by ste mali vedieť o psovi adolescentovi.

prejsť na článok

Čo by ste mali vedieť o elektronických cigaretách

Jednorazové elektronické cigarety sú veľmi obľúbené a cool. Rastie ich obľuba a skúsenosti užívateľov sú výborné. Ako sa vyrába náplň Výroba e-liquidu je zdĺhavý proces a ako pri každom inom recepte, ingrediencie e-liquidu je potrebné pred zmiešaním dôkla

prejsť na článok