článok v ASB /marec/2023

Nové číslo časopisu ASB bolo venované kancelárskym budovám. Medzi inými bol uverejnený článok od Broni Tarnócy (ne)formálne kancelárske priestory, ktorý popisuje interiér pre firmu ise.sro z dielne nášho ateliéru LINEAR. Nové číslo časopisu ASB skúma problémy developerov. Čakajú ich ťažké časy? Príspevok článok v ASB /marec/2023 je zobrazený ako prvý na LINEAR.

prejsť na článok

Podporná diskusná skupina pre dospelých Aspergerov MAREC/2023

10.03.2023 o 10:00 Pre pozitívne reakcie opakujeme anonymné stretnutie, kde sa môžete objednať mailom : [email protected] . Tešíme sa na Vás. The post Podporná diskusná skupina pre dospelých Aspergerov MAREC/2023 appeared first on ADEPT.

prejsť na článok

Podporná diskusná skupina pre dospelých Aspergerov v SENCI MAREC/2023

13.03.2023 o 13:00 – Pre pozitívne reakcie zo Žilinského stretnutia, otvárame anonymné stretnutie aj v Senci, kde sa môžete objednať mailom : [email protected] . Tešíme sa na Vás. The post Podporná diskusná skupina pre dospelých Aspergerov v SENCI MA

prejsť na článok

Nová verzia OBERON-u Máj/2023

Dňa 04.05.2023 bola vydaná nová verzia účtovného systému OBERON s označením Máj/2023. V nasledujúcej časti sú vymenované najdôležitejšie novinky, vylepšenia a opravy oproti verzii Marec/2023. Mzdy a dochádzka Potvrdenie o zdaniteľnej mzde bolo aktualizov

prejsť na článok

Akcia Marec

The post Akcia Marec first appeared on JS Interiér Rožňava.

prejsť na článok

Voľne vysielan programy v službe Skylink Live TV v mesiaci marec

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan programov CS Film, Sport1 HD a Sport2 HD v službe Skylink Live TV v mesiaci marec.

prejsť na článok