Čistenie príboru

Čašník zbadá, ako si hosť čistí príbor obrusom, tak ho napomína: - Prepáčte, ale to nerobte. Po prvé, príbor je čistý. A po druhé, pozrite sa, ako ste zašpinili obrus!

prejsť na článok

Steakový príbor Tramontina.

V našej ponuke nájdete kvalitné príbory Tramontina s drevenými rukoväťami. Príbor je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a drevená rukoväť má špeciálnu  povrchovú úpravu, ktorá umožňuje umývanie príboru v umývačke riadu.

prejsť na článok

Čistenie odpadov kanalizácie Skalica.

Čistenie daždových zvodov na benzínovej pumpe Skalica. Na čistenie kanalizácie sme použili vysokotlakové zariadenie na krtkovanie odpadov a odtokov, ktoré využíva vysokotlakový prúd vody.Na čistenie silne znečistených potrubí mastnými nánosmi v priemyseln

prejsť na článok

Prášok alebo tablety na čistenie kávovaru

Údržba je nevyhnutná. Ak máte doma automatický alebo malý pákový kávovar, pravidelné čistenie a odstraňovanie vodného kameňa je nevyhnutnosťou. Čo však na takéto čistenie použiť? Odpoveď vám poskytne nasledujúci článok.

prejsť na článok

Čistenie odpadu v dome Malacky

Čistenie odpadu - potrubia pomocou elektro-mechanického prenosného zariadeniaUpchatá kanalizácia, potrubie, odtok v byte alebo dome vie narobiť veľa problémov a nepríjemností. Ak máte upchaté umývadlo, kuchynský drez resp. upchaté odpadové potrubie v kuc

prejsť na článok

Príslušenstvo na čistenie pákového kávovaru

Ak používate pákový kávovar, nemali by ste zanedbávať jeho pravidelné čistenie. V nasledujúcich riadkoch je zhrnuté, aké vybavenie budete potrebovať na základnú údržbu.

prejsť na článok