Čisté prostredie aj ruky

Zloženie Setu: 1 x Koncentrát Universal Mint v skle 1060 ml 1 x Hand Wash Lavender v Skle 1060 ml 1 x Universal Spray Citrus 1050 ml 1 x Universal Spray Lavender 520 ml 1 x Universal Spray Mint 280 ml 1 x Hand Foam Lavender 320 ml 1 x Hand Spray Lavender 50 ml Univerzálne využitie čistiaceho koncentrát Universal Mint: Kuchyňa, kúpeľňa, toalety, prevádzky, čistenie povrchov, umývanie riadov, do umývačky riadov, na podlahu, do práčky, na škvrny, ručné pranie, tepovanie, exteriér a interiér auta, umývanie hračiek, umývanie ovocia a zeleniny. Povrchy a materiály: Drezy, umývadlá, toalety, vodovodné batérie, nerez, mosadz, meď, drevo, rôzne látky a textílie, vlna, hodváb, koberce, sedačky, čalúnený nábytok, umelá hmota, sklo, obrazovky, kachličky, mramor, keramika, matrace, parkety, drevené podlahy, linoleum, gumené podlahy, kamenné podlahy, terasy, špeciálne druhy podláh. Odporúčané riedenie Koncentrátu Universal Mint v skle 1060 ml: Na povrchy 1 : 10, do sprejov 1 : 5, na riady 1 : 1, na pranie 1 : 4, na podlahu 1 : 400, na sklo 1 : 200, umývanie hračiek 1 : 15, umývanie ovocia a zeleniny 1 : 20. Príprava Universal Spray z čistiaceho koncentrátu Universal: Univerzálny sprej si jednoducho a rýchlo viete pripraviť zmiešaním čistiaceho koncentrátu Universal s vodou v pomere 1 : 5. Na rôzne povrchy odporúčame riedenie s vodou prispôsobiť podľa potreby až do pomeru 1 : 100. Odporúčané riedenie prírodného koncentrátu na umývanie rúk Hand Wash: Pri použití v spreji alebo v dávkovači peny (speňovač/foamer) môžete prostriedok riediť s vodou v pomere 1 : 3 až 1 : 20. Príspevok Čisté prostredie aj ruky je zobrazený ako prvý na CHISTEE.

prejsť na článok

Zmrznuté ruky

Stretnú sa dvaja policajti. Jeden si šúcha zmrznuté ruky a druhý sa ho pýta: - A prečo si nedáš ruky do vrecka? - Nemôžem, mám tam rukavice.

prejsť na článok

Čisté víno

- Tým, čo každú chvíľu spadnú pod stôl, nalievaj čisté víno! , prikazuje vrchný čašníkovi. - A to je aké? - No predsa z vodovodu...

prejsť na článok

Čisté svedomie

Viete, prečo majú muži čisté svedomie? Pretože ho nikdy nepoužili.

prejsť na článok

Čisté ponožky

Hovorí jeden kovboj druhému: - Keď sme bývali s Jimmom spolu, povedal som mu, aby si každé ráno obul čisté ponožky. - A poslúchol ťa? , pýta sa Sam. - Poslúchol, ale po týždni si už nemohol natiahnuť čižmy.

prejsť na článok

Odtrhnuté ruky

Do ordinácie vrazí muž v krvavých montérkach a zreve: - Odtrhlo mi obe ruky! A sestrička na to: - A to ste sem museli vtrhnúť bez zaklopania?

prejsť na článok