Čím obdarovať bábätko?

Každý rodič túži po tom, aby jeho dieťa malo čo najviac podnetov na učenie a rozvíjanie sa, pretože nikto z nás nechce nič zanedbať. Všetci dobre vieme, že predovšetkým v láskavom, bezpečnom a podnetnom prostredí sa zmysly detí môžu dostatočne rozvíjať. Mozog každého z nás sa v detskom veku vyvíjal veľmi rýchlo nuž a [] The post Čím obdarovať bábätko? appeared first on Minilove.

prejsť na článok

Bábätko po japonsky

Viete, ako sa povie po japonsky bábätko? Čumí z fusaka!

prejsť na článok

Darujte originálny darček pre bábätko, dieťa aj dospeláka!

Hľadáte jedinečný darček, ktorý bude mať aj veľkú emocionálnu hodnotu? Darujte personalizovaný šperk! Viete, že u nás v eshope nájdete veľké množstvo personalizovaných darčekov. My vieme, aké náročné niekedy býva nájsť originálny darček, ktorý bude obdaro

prejsť na článok

TOP 30 produktov pre každú mamičku!

Ak čakáte bábätko nasledujúci článok vás prevedie TOP 30 produktami, ktoré si u nás zakúpi (skoro) každá budúca mamička. Je to taký menší manuál, aby ste nemuseli dlho rozmýšľať nad tým, či vám ešte niečo nechýba do výbavičky =)

prejsť na článok

Je chlapec

Dve bábätká sa rozprávajú v pôrodnici: - Ahoj, ja som chlapček. - Ako vieš? , pýta sa druhé bábätko. - Počkaj, kým odíde sestrička, potom ti niečo ukážem. Keď sestrička odíde, chlapček si odhrnie perinku a hrdo povie: - Aha, mám modré ponožky!

prejsť na článok

Čím obdarovať vašu polovičku na Vianoce?

Krásny čas ligotavých svetiel, punču, stromčekov a pohodlia s rodinou už čoskoro máme tu. Vianoce už máme za rohom a vy stále váhate čo kúpiť vašej drahej polovičke? V tomto článku sa dozviete, aké vianočné darčeky najviac potešia každého muža a čím mu vy

prejsť na článok