Choď do každej akcie

V tomto článku by som rozobral jednu tému, ktorú som si všimol na tej konferencii. Tých ľudí trochu už poznám, pretože chodia tam väčšinou stále tí istí. Čo je super, lebo sa tam stretávajú ľudia, ktorí chcú robiť biznis, chcú rozbehnúť pasívny príjem, chcú robiť trading, obchodovať na Forexe alebo rozbehnúť si nejaký ten pasívny príjem cez nehnuteľnosti a pod. Konferencie sú na to, aby si stretol ďalších ľudí Ale všimol som si jednu vec. Jak tých ľudí už lepšie poznám, tak iba tí ľudia sú aktívni, ktorí vlastne robia nejaký ten biznis. A tak som dostával otázky od tých istých ľudí, iba sem-tam sa niekto iný niečo spýtal. Musíš si uvedomiť, že práve v tom perfektná takáto konferencia, takéto stretnutie, takýto seminár, lebo mi môžeš dávať otázky priamo tam. To je najväčší rozdiel, ak si pozeráš doma videokurz na internete, alebo nejaké Youtube videá. Ja preto rád chodievam na konferencie, pretože sa môžem porozprávať s inými účastníkmi a – ak to okolnoti dovolia – aj so samým mentorom. Samozrejme, že veľa z vás sa ma pýtalo cez prestávky alebo po tej konferencii, čo je tiež superj. Ale najefektívnejšie je sa pýtať na tej konferencii, priamo keď išli tie slidy, keď išli tie témy. Na Slovensku stále panuje také niečo, že nechcem sa pýtať, lebo nechcem vyzerať hlúpo, nechcem vyzerať za debila a podobne. Ja ti k tomu poviem niečo, čo ma naučil jedne profesor na univerzite v Berlíne. Povedal, že vždy keď sa niečo prednáša a teba napadne nejaká otázka, musíš vedieť, že nie si sám, ktorého napadla táto otázka. Tú otázku má aj niekto iný. Žiadna otázka nie je hlúpa. Preto tam ten prednášajúci je, aby sa ľudia pýtali. Častokrát sa pri tých otázkach otvorí nová téma, rozoberajú sa nové fakty a nové zaujimavé veci. Preto nieje problém pýtať sa hocikedy. Ľudia, ktorí sa pýtajú, idú  do akcie a sú úspešní Už tu vidíš, ako dôležité je, ísť do akcie. Takže vlastne ľudia, ktorí mi dávali tie otázky, tak sú aj akční, podnikajú, robia biznisy a skutočne idú do akcie. To je ten najväčší rozdiel, ktorí je medzi úspešnými a neúspešnými ľuďmi: tí úspešní jednoducho idú do akcie. Rozmýšľajú krátko, krátka analýza a idú do akcie. A takto by si mal presne rozmýšľať či pri biznise a pasívnom príjme. Ak sa ti tento článok páčil, zdieľaj ho so svojimi kamarátmi, priateľmi. Milan Marko a vidíme sa na ďalšej konferencii. Príspevok Choď do každej akcie je zobrazený ako prvý na Biznis a Pasívny príjem.

prejsť na článok

AKTUÁLNE » AKCIE A ZĽAVY na Okay.sk

Neprehliadnite zľavy a aktuálne akcie v eshope Okay.sk. Vyberte si z akciovej ponuky v obchode a ušetrite pri nákupe. Ukázať zľavy The post AKTUÁLNE » AKCIE A ZĽAVY na Okay.sk appeared first on KuponyNaZlavu.sk.

prejsť na článok

AKTUÁLNE AKCIE na Answear.sk » AŽ DO 60% ZĽAVY

Nenechajte si ujsť akcie so zľavami až -60%. Nakúpte módu na Answear.sk a ušetrite. Ukázať zľavy The post AKTUÁLNE AKCIE na Answear.sk » AŽ DO 60% ZĽAVY appeared first on KuponyNaZlavu.sk.

prejsť na článok

TÝŽDENNÉ AKCIE → AŽ -60% ZĽAVY na Notino.sk

Každý týždeň nájdete na Notino.sk akcie so zľavami až -60%. Využite zľavy a ušetrite! Ukázať zľavy The post TÝŽDENNÉ AKCIE → AŽ -60% ZĽAVY na Notino.sk appeared first on PromoKod.sk.

prejsť na článok

AKTUÁLNE AKCIE → AŽ -50% ZĽAVY na DrMax.sk

Neprehliadnite vyše 3500 produktov v akcii so zľavou až do skvelých -50%. Doprava z eshopu je zadarmo automaticky už pri nákupe od 19,90 eur. Pozrite na DrMax.sk na aktuálne akcie a nakúpte s nami Príspevok AKTUÁLNE AKCIE → AŽ -50% ZĽAVY na DrMax.sk zobra

prejsť na článok

AKCIE DŇA → OBJAVTE ŠTEDRÉ ZĽAVY na Allegro.sk

Objavte s nami aktuálne akcie dňa online v eshope Allegro. Ušetrite pri kúpe rôzneho sortimentu cez elektroniku, záhradný nábytok, krmivo pre domácich miláčikov až po príslušenstvo pre telefóny. Neváhajte a rýchlo pre výhodný nákup! Príspevok AKCIE DŇA →

prejsť na článok