Český účet Equa bank zadarmo s bonusom 100 kč a viac

Asi najlepší český bankový účet pri ktorom nezaplatíte ani korunu, ba naopak budú platiť vám a pritom sa nemusíte ani obmedzovať s využívaním komfortných služieb. The post Český účet Equa bank zadarmo s bonusom 100 kč a viac appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

Spojení Equa bank s Raiffeisenbank

14. 11. 2022 došlo ke spojení Equa bank s Raiffeisenbank. Od tohoto termínu probíhá šestiměsíční přechodné období, ve kterém bude platit jak původní kód Equa bank 6100, tak i kód Raiffeisenbank 5500.

prejsť na článok

Ako si založiť bankový účet jednoducho, rýchlo a zadarmo?

Ako si zarobiť peniaze Ako si založiť bankový účet jednoducho, rýchlo a zadarmo? Bankový účet je základným produktom všetkých bánk. Rozdiely sú však v službách, ktoré bankové účty ponúkajú a tiež v ich cene. Vplyvom rozvoja online bankových služieb v súča

prejsť na článok

10 eur za registráciu do 365.bank

Získajte 10 eur zadarmo za registráciu cez mobil do 365.bank použitím promo kódu: jozef009310 Viac informácií tu. The post 10 eur za registráciu do 365.bank appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

30 eur za založenie účtu v 365.bank

Otvor si účet v v 365.bank, plať kartou a získaj bonus 30 eur! The post 30 eur za založenie účtu v 365.bank appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

Aké účty ponúka ZUNO banka?

V tomto momente má ZUNO banka v portfóliu dva tipy účtov. Základný Účet, kde vedenie účtu je zadarmo a ÚČET PLUS, kde vedenie účtu je 2,80 € mesačne. Samozrejme ÚČET PLUS má v sebe zahrnutú širokú ponuku šlužieb, preto aj cena je vyššia. Avšak existuje sp

prejsť na článok