Centrum poľnohospodárskeho účtovníctva

Vedenie účtovníctva, Spracovanie Miezd, Metodický dohľad nad kalkuláciami poľnohospodárskej a potravinárskej výroby. Viac na www.agroucto.sk The post Centrum poľnohospodárskeho účtovníctva appeared first on Compservice.

prejsť na článok

Účtovník jednoduchého účtovníctva

Pozícia je vhodná skúsenejšieho účtovníka jednoduchého účtovníctva, ktorému sa už nechce dochádzať do Bratislavy, alebo chce jednoducho pracovať v Malackách v menšej rodinnej firme.

prejsť na článok

prečo zveriť účtovníctvo

práve nám? 1. Úspora nákladov v porovnaní s vedením účtovníctva prostredníctvom vlastného zamestnanca - účtovníka. Ušetríte náklady na odvody a iné zákonné poplatky, náklady na výpočtovú techniku, účtovný software, kanceláriu a pod. 2. V prípade, že s

prejsť na článok

rodinné centrum izbička

Rodinné centrum Izbička Jednostránkový web pre Rodinné centrum Izbička. klient:

prejsť na článok

Digitalizácia a automatizácia účtovníctva dnes už ako konkurenčná výhoda

V dnešnej dobe žijeme v ére digitalizácie a automatizácie, ktorá ovplyvňuje takmer každý aspekt našich životov. Nie je výnimkou ani oblasť účtovníctva, kde sa tieto trendy stávajú neoddeliteľnou súčasťou každej úspešnej firmy. Digitalizácia a automatizáci

prejsť na článok

Junior účtovník - absolvent

▪ Pozícia je vhodná pre čerstvého absolventa, ktorý má rád prácu s číslami, papiermi a hľadá príležitosť rozšíriť svoje vedomosti a získať praktické skúsenosti v oblasti účtovníctva.

prejsť na článok