CANAL+ Action v balíku Premium

Od 1. marca 2023 zaraďujeme do našej programovej ponuky nový program CANAL+ Action. CANAL+ Action ponúkne atraktívny obsah plný akčných seriálov a filmov a vybrané tituly exkluzívne v českej a slovenskej premiére. Diváci sa tak napríklad môžu tešiť aj na výnimočnú snímku Expendables 2: Späť do vojny a Plán úteku so Sylvesterom Stallonom, Arnoldom Schwarzeneggerom a ďalšími legendami, oscarový Revenant Zmŕtvychvstanie alebo divákmi výborne hodnotený kanadský seriál Plán B. o tom, čo všetko môže spôsobiť návrat v čase a zmena behu udalostí. V programovej ponuke si prídu na svoje aj športoví fanúšikovia, ktorí si môžu vychutnať sobotňajšie konferenčné zápasy alebo vybraný zápas z daného kola Premier League. Ďalšie zápasy Premier League môžete sledovať na vašej TV na programe CANAL+ Sport alebo v aplikácii DIGI GO na programoch CANAL+ SPORT 2-6. Nový program, bude súčasťou balíka Premium. Zákazníci satelitnej televízie nájdu program CANAL+ Action na pozícii č. 49, a zákazníci káblovky na pozícii č. 58. Programové tipy 4. 3. 2023, 20:05 – Dvojitá identita 7. 3. 2023, 21:00 – 22 výstrelov 8. 3. 2023, 20:05 – Pomsta 13. 3. 2023, 21:50 – Ctihodný občan Zároveň však DIGI programovú ponuku ku dňu 1. 3. 2023 opustia programy AXN Czech, AXN Black, AXN White a AXN HU.  Článok CANAL+ Action v balíku Premium bol uverejnený na DIGI Slovakia.

prejsť na článok

Nový dokumentárny program v balíku Premium

Radi by sme vás informovali o zaradení nového programu TV Spark do našej programovej ponuky. Dokumentárno-diskusný kanál sa zameriava na atraktívne dokumentárne filmy z divácky najzaujímavejších oblastí a diskusie so zameraním nielen na históriu a prírodu

prejsť na článok

Prinšame Vm podrobnosti o spusten novej stanice CANAL+ Action na satelite Astra.

Prinšame Vm podrobnosti o spusten našej novej stanice CANAL+ Action na satelite Astra.

prejsť na článok

Radi by sme vs informovali o spusten nšho novho programu CANAL+ Action, pridan novch programov do ponuky internetovej televzie Skylink Live TV a o marcovom vysielan na satelite Astra.

Radi by sme vs informovali o spusten nšho novho programu CANAL+ Action, pridan novch programov do ponuky internetovej televzie Skylink Live TV a o marcovom vysielan na satelite Astra.

prejsť na článok

Voľn vysielanie na freeSATe - jl 2023

Radi by sme Vs informovali o jlovom voľnom vysielan. Od utorka 4. 7. do utorka 1. 8. bude zo satelitu Astra 23,5E pre zkaznkov freeSAT s balčkom Smart alebo vyššm voľne dostupn filmov program CANAL+ Action.

prejsť na článok

Nov program CANAL+ Sport je prstupn na satelite Astra.

Vysielanie programu CANAL+ Sport začna už 4. 8. 2022 o 18:00. Chcete sa dozvedieť ako na satelitnej televzii freeSAT naladiť tento nov program?

prejsť na článok