Bývate v dome? Týchto 5 vecí zvládnete aj bez murára a špecialistu.

Je veľa vecí okolo domu, ktoré zvládnete aj sami. A to čo ušetríte, môžete investovať do kvalitnejších materiálov. Čo všetko zvládnete aj bez pomoci odborníkov?

prejsť na článok

Ako začať chovať sliepky

Bývate v dome so záhradou a uvažujete nad tým, že začnete chovať hydinu na vajíčka? Plány môžu vyzerať lákavo, pokiaľ však neviete, ako na to, mali by ste sa na domáci chov sliepok poriadne pripraviť. My vám prezradíme, čo všetko na začiatok potrebujete.

prejsť na článok

Koľko za kúrenie v pasívnom dome?

Koľko za kúrenie v pasívnom dome? 74 €/ROK !!! Palivo: tvrdé drevo cca 20% vlhkosť, merná hmotnosť cca 700 kg/m3, cena 70 €/m3 - Polsezóna : 202 kg dreva 12/2013 - 3/2014 kúrilo sa 36 dní z 90 (po nasťahovaní) priemerná T v dome za vykurované obdo

prejsť na článok

Svadba v modranskom Starom dome

The post Svadba v modranskom Starom dome appeared first on Maroš Markovič - Svadobný fotograf.

prejsť na článok

Najlepšie zimné bundy 2018

Bývate v oblasti, kde sú silné zimy? Radi sa prechádzate so psíkom po zamrznutých a zasnežených lúkach? Tak práve pre vás tu máme hodnotenie zimných oblečení rôznych značiek, ktoré pripravila Nancy Trucker, popredná trénerka psov.

prejsť na článok

Týchto 7 vecí vám nesmie chýbať, ak máte doma psa

Nezáleží na tom, či máte doma čivavu, bígla alebo labradora. Každý správny psíčkar vie, čo jeho psík potrebuje a bez čoho sa nezaobíde. Chováte psíka už veľa rokov alebo sa naopak, chystáte jedného si zadovážiť? Zistite, či máte tieto nevyhnutné veci pre

prejsť na článok