Bude sa opakovať história? Ak áno, Bitcoin môže pred halvingom ešte padnúť

V histórii sa výrazný cenový rast Bitcoinu (BTC) zvyčajne odohrával v rovnakom roku ako bol halving, čiže delenie odmeny pre ťažiarov BTC o polovicu. Graf ceny BTC zároveň zaznamenáva aj v tomto cykle opakujúce sa vzory, čo posilňuje očakávanie, že Bitcoin čaká aj tentokrát ďalší výrazný rast a vytvorenie nových cenových maxím v období po [] The post Bude sa opakovať história? Ak áno, Bitcoin môže pred halvingom ešte padnúť appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin nad $1 000 000 ide len o konzervatívny odhad, tvrdí Woodová

Generálna riaditeľka spoločnosti ARK Invest, ktorá stojí za jedným z vydaných Bitcoin ETF v USA, Cathie Woodová, sa 7. marca zúčastnila rozhovoru pre New Zealand Herald. Uviedla v ňom, že Bitcoin (BTC) dosiahne hodnotu 1 milión USD ešte pred koncom tohto

prejsť na článok

Záujem o Bitcoin ETF sa spomalil – Bitcoin mieri k $70 000

Bitcoin sa po štvrtkovom prepade ceny začal v piatok opäť približovať cene $70 000. ETF na BTC však mali pomalší záver týždňa. The post Záujem o Bitcoin ETF sa spomalil – Bitcoin mieri k $70 000 appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Cenu Bitcoinu čaká väčšia korekcia, varuje známy analytik

Rekt Capital, kryptomenový analytik vystupujúci na sociálnej sieti X (Twitter), varuje pred ďalším poklesom ceny Bitcoinu (BTC), hoci už teraz sa BTC obchoduje pri cene približne 68 tisíc dolárov o sedem percent od historických maxím 73 800 USD v minulom

prejsť na článok

Nevídaný jav u Bitcoin ETF – Toto sa ešte nestalo

Bitcoin za posledných 24 hodín výraznejšie cenu nezmenil. Na cenu spred týždňa stráca zhruba 6%. Videli sme veľké odlivy z ETF firmy Ark. The post Nevídaný jav u Bitcoin ETF – Toto sa ešte nestalo appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin posilňuje, keď v USA spia – Prečo stúpol o 150% Bitcoin Cash?

Bitcoin sa po predošlom poklese odrazil a za posledných 24 hodín posilnil o takmer 5%. K rastu sa prisali aj niektoré altcoiny. The post Bitcoin posilňuje, keď v USA spia – Prečo stúpol o 150% Bitcoin Cash? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok