Bratislava vymieňa kritizované studené svetlo za teplejšie

Magistrát presvedčili sťažnosti obyvateľov aj vývoj technológií.

prejsť na článok

Inline evening in Bratislava

Do you like inline skating? People here like it, too. While you visit Bratislava you should not miss this. It is a great program for an evening in Bratislava. There is a fantastic mass of passionate skaters enjoying night rides. Join us and check out whe

prejsť na článok

Simson Tunnel Auto

Zadné svetlo na blatník Simson Tunnel je navrhnuté pre mestské, trekkingové a hybridné bicykle. Toto zadné svetlo má 3 červené LED diódy, vyžarujúce svetlo pod uhlom 220 stupňov pre optimálnu viditeľnosť.

prejsť na článok

Citizens of Bratislava are chased by a smile!

A gentleman he was. Nowadays greeting all the tourists whilst visiting Bratislava, Schöner Náci statue is what we are talking about. A Bratislava’s character that was inspired by his grandfather had dedicated his life to make other people’s lives happier.

prejsť na článok

Neviem akú žiarovku vybrať!

Žiarovka od čias Edisona verne sprevádza život človeka. Tak ako kedysi sviečky alebo oheň, či fakle, teraz všade priestory osvetľujú žiarovky. No, povedzme, že niekedy až príliš gýčovo napodobňujú štýl retro v podobe fakieľ, sviečok a iných stredovekých p

prejsť na článok

Marwi UN4245

Predné LED svetlo na bicykel, špeciálne navrhnuté pre mestské, trekingové a hybridné bicykle. Svetlo má funkciu automatického zapnutia a vypnutia:

prejsť na článok