BMW Z4 s manuálom: Ešte zábavnejšie a čistejšie pôžitky

Nová verzia Pure Impulse ukazuje viacero vylepšení. Ak sa pýtate, či BMW Z4 ešte stále patrí do portfólia nemeckej automobilky, tak odpoveď je jednoznačná.

prejsť na článok

Milarepa Ako sa vyhnúť utrpeniu

Tri okovy pripútanosti jogína sú deti, manželstvo a sláva.Jogín uskutočňujúci Dharmu by sa z nich mal vymaniť. Mamona, pôžitky a dobrá povesťsú tri úskalia pre jogína.Uskutočňujúci Dharmu by sa ich mal zriecť. Príbuzní, mecenáši a žiacisú tri jogíno

prejsť na článok

Pamätáš ešte?

Pamätáš ešte na staré časy? Naša ulička, sneh a Tvoje mokré vlasy... Pamätáš ešte na dotyky prvé? Každý z nich nám nečakane na chvíľu zrýchlil dych.

prejsť na článok

Chutná polievka

Mama sa pýta Janka: - Ako to, že si tu polievku ešte nezjedol? Janko na to: - Ale mami, tak mi chutila, že som si ju dal ešte raz!

prejsť na článok

Ešte len začína

Príde opilec do krčmy a stretne druhého opilca, ktorý má už v sebe 18 pív. Nedá mu to, tak sa ho pýta: - Tak čo, kamoško, už budeš končiť? - Čo si, ja ešte len začínam.

prejsť na článok

Silná hnačka

Príde pacient k doktorovi a sťažuje sa, že má silnú hnačku. Doktor mu predpíše tabletky na ukľudnenie a predvolá ho o týždeň. - Tak čo, pán Vetvička, ešte vás preháňa? - Ešte áno. No a čo!

prejsť na článok