Biskupská vysviacka Mons. Františka Trstenského

Sr. M. Faustína Zaťková, FDC z košickej komunity (rodáčka zo Spišskej diecézy) sa v sobotu 21. októbra 2023 zúčastnila na biskupskej vysviacke Mons. Františka Trstenského, spišského diecézneho biskupa. #foogallery-gallery-6653 .fg-image { width: 150px; } The post Biskupská vysviacka Mons. Františka Trstenského appeared first on Kongregácia Dcér Božskej Lásky na Slovensku.

prejsť na článok

Program rozlúčkových obradov s arcibiskupom Mons. Alojzom Tkáčom

V utorok 23. mája 2023 zomrel emeritný arcibiskup Mons. Alojz Tkáč. Pohrebné obrady budú v utorok 30. mája o 10.30 v košickej katedrále. Kondolenčná kniha bude v katedrále od 24. mája a rakva s pozostatkami bude k poslednej úcte vystavená v pondelok 29

prejsť na článok

Otázka - Aky je to chrobak (Zvieratá )

frantiska: Prosim,poraďte aky to moze byt chrobak, objavil sa nam v (:odkaz:) zemi, lozi po stene.Ďakujem Františka (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Návraty k vysviacke nového spišského biskupa

Keď 8. septembra 2023 na Sviatok Narodenia Panny Márie v Konkatedrále Sedembolestnej Panny Márie spišský administrátor Ján Kuboš oznámil meno nového spišského diecézneho biskupa Mons. Františka Trstenského, zavládla medzi veriacimi pod Tatrami, no najmä n

prejsť na článok

Pastiersky list Mons.Jána Kuboša-Veľká noc 2023

Pastiersky list na youtube The post Pastiersky list Mons.Jána Kuboša-Veľká noc 2023 appeared first on Fara Zubrohlava.

prejsť na článok

Púť Levoča 2022

Levoča púť Nedeľa 3. júla 1o.oo – Slávnostná odpustová svätá omša spojená s obnovou manželských sľubov (J. E. Mons. Bernard Bober) „Rodinná láska: povolanie a cesta svätosti“ The post Púť Levoča 2022 appeared first on Farnosť Čimhová.

prejsť na článok