Biologická exkurzia žiakov 5. ročníka vo Vydrove

Biologická exkurzia žiakov 5. ročníka vo VydroveV dňoch 5. a 6. 10. 2022 sa žiaci piateho ročníka zúčastnili biologickej exkurzie vo Vydrove. Jej cieľom bolo pozorovanie lesného ekosystému a poznávanie lesných organizmov. Žiaci sa prakticky zoznámili s významom a nezastupiteľnou funkciou lesa, ale aj negatívnym vplyvom človeka na prírodu. Pozorovanie sme zamerali na druhy organizmov, o ktorých sa žiaci budú učiť na hodinách biológie. Nadobudnuté vedomosti si žiaci overili pomocou pracovných listov.Viac obrázkov si môžete pozrieť TU.

prejsť na článok

Biologická exkurzia Vysoké Tatry

Biologická exkurzia Vysoké TatryDňa 26.5.2023 sa žiaci 6. ročníka zúčastnili biologickej exkurzie vo Vysokých Tatrách. Vydali sme sa na túru objavovať krásy vysokohorskej prírody. Na Hrebienok sme sa pohodlne vyviezli pozemnou lanovou dráhou. Potom nám už

prejsť na článok

Exkurzia v mliekárni

Exkurzia v mliekárniPri príležitosti Dňa mlieka sa žiaci 1.A a 3.A zúčastnili exkurzie do Mliekarne na Podkoreňovej.Nezabudnuteľným zážitkom pre žiakov bola vlastná výroba parenice, či stretnutie sa so živýmikravičkami, teliatkami a ovečkami.

prejsť na článok

Exkurzia do ŽP

Aj tento školský rok sa žiaci 8. ročníka zúčastnili exkurzie do ŽP, aby v praxi sledovali výrobu ocele a oceľových rúr.

prejsť na článok

Geograficko-dejepisná exkurzia - Liptov

Žiaci piateho ročníka absolvovali exkurziu na Liptove v utorok, 16.5. Navštívili Stanišovskú jaskyňu, Archeoskanzen - Havránok a Lúčanský vodopád.

prejsť na článok

Návšteva bábkového divadla

V piatok 25. novembra 2022 žiaci 5. ročníka navštívili Bábkové divadlo na Rázcestí v Banskej Bystrici. Počas predstavenia Dobrú chuť, Vlk! mohli na vlastné oči vidieť všetko, čo v teoretickej podobe spoznajú z učebnice literatúry. Všetci sa zabavili, ale

prejsť na článok