Betka sa s nami lúči

Dnes sme sa rozlúčili s kolegyňou Betkou, ktorá odchádza do dôchodku. V Menerte pracovala takmer 17 rokov, a ako dobrá správkyňa budovy mala vždy všetko pod palcom. V mene celej spoločnosti jej ďakujeme za dlhoročnú spoluprácu a prajeme všetko dobré do budúcna! The post Betka sa s nami lúči appeared first on Menert.

prejsť na článok

Spievajte si s nami

Zaspievajte si s nami piesne folklórnej skupiny Štvrtočan.

prejsť na článok

Na křídlech úspěchu

Vzleťte s námi Karel Drchal s námi vstoupil do světa seberealizace a úspěšného života. Přidejte se k nám a vstupte do stejných dveří jako on. Máme od nich klíče   #jsmeneofinances

prejsť na článok

Vystavujte s nami!

Považské múzeum oslavuje 80 rokov a vaše spomienky môžu byť súčasťou našej jubilejnej výstavy!Vystavujte s nami!Máte doma vy alebo vaši blízky predmety so zaujímavým príbehom?Prineste ich do múzea!Predmety súvisiace so Žilinou a jej okolím zbierame do 20.

prejsť na článok

Hrajte sa a tvorte s nami 5 / Chránime lesy a prírodu

Už sme v lese, tu sú stromy, jeden tu a druhý tu. Vietor kýva vetvami, vtáčik letí nad nami. Veverička skáče v lese, oriešok si domov nesie.

prejsť na článok

Okinawa: Objavte s nami tropický raj Japonska

Vedeli ste, že Japonsko má aj krásne tropické pláže? Dokonalý raj s čistým morom, nádhernými koralmi a bohatým podmorským životom si môžete užiť na ostrovoch Okinawa. Krásne a exotické prostredie v minulosti poznačila vojna, dnes je však opäť obľúbenou do

prejsť na článok