Behanie po lese

Žirafa si balí jointa a zrazu k nej pribehne zajac a hovorí: - Žirafa, kašli na drogy, svet je krásny, poď si radšej so mnou zabehať po lese! Žirafa sa zhnusene pozrie na joint, odhodí ho a ide so zajacom. Beží a v tom stretnú slona, ktorý chce akurát šnupať kokaín. Zajac mu hovorí: - Slon, kašli na drogy, život je krásny, poď si radšej s nami zabehať po lese! Slon sa pozrie na svoju žiletku a zrkadlo, zhnusene ich odhodí a ide s nimi behať. Nakoniec stretnú leva, ako si ide pichnúť svoju dávku heroínu. Zajac mu hovorí:

prejsť na článok

Lieta to po lese

Je to hnedé, má to štyri rohy a lieta to po lese. Čo je to? Použitý toaletný papier.

prejsť na článok

Nova super staz v lese EN

Pojdeme na staz do anglickeho lesa .. do presne takeho ako je na obrazku The post Nova super staz v lese EN appeared first on iaeste.sk.

prejsť na článok

Nova super staz v lese

Pojdeme na staz do lesa .. do presne takeho ako je na obrazku The post Nova super staz v lese appeared first on iaeste.sk.

prejsť na článok

Najrýchlejšie zviera v lese

Viete, aké je najrýchlejšie zviera v lese? Myšiak na motorke.

prejsť na článok

Blbec

Stratí sa princ Bajaja v lese a vidí pred sebou chalúpku. Zabúcha na ňu, otvorí mu hnusná ježibaba a hovorí: - Nazdar, ty blbec! - To bude asi nejaký omyl, ja som princ Bajaja, stratil som sa v lese a potreboval by som u vás prespať. - Jasné, a chceš

prejsť na článok