BABYBOOM pokračuje! Známa herečka sa ukázala s veľkým bruškom

96. ročník odovzdávania prestížnych Oscarov privítal na červenom koberci opäť len tie najväčšie hviezdy. Okrem ocenených sa pozornosť upriamila na herečku Vanessu Hudgens, ktorá na udalosť zavítala s neprehliadnuteľným bruškom.

prejsť na článok

Utajené tehotenstvo a ťažkosti! Obľúbená herečka šokovala fotkou s bábätkom

Tá je ale tajnostkárka! Úspešná herečka a známa mamička skrývala pred verejnosťou svoje tehotenstvo celých deväť mesiacov. Jej fotka s novorodeniatkom všetkých poriadne šokovala.

prejsť na článok

FOTO Známa Slovenka sa ukázala v plavkách! Fíha, môže mať po dvoch deťoch takéto telo?

Tehotenstvo dá ženskému telu zabrať, a tak mnohé z nás bojujú s rôznymi nedokonalosťami aj roky po pôrode. Obľúbenej slovenskej influencerky a manželky úspešného MMA zápasníka sa to ale vôbec netýka.

prejsť na článok

Revitalizácia záhrady kaštieľa v Modre pokračuje

BRATISLAVA Bratislavský samosprávny kraj pokračuje v revitalizácii záhrady kaštieľa v Modre v okrese Pezinok. Po obnove má byť sprístupnená verejnosti a slúžiť ako oddychové a kultúrne miesto. Informoval o tom riaditeľ odboru komunikácie a marketingu Bra

prejsť na článok

FOTOHÁDANKA Je šťastnou mamou 2 detí, no s ich otcami jej to nevyšlo. Táto herečka si zlomené srdce liečila prácou čašníčky!

V živote si prešla rôznymi obdobiami od tých najšťastnejších až po tie ťažké a bolestivé. Všetko zlé ju ale zocelilo a dnes je vzorom a inšpiráciou pre množstvo žien. A čo je najdôležitejšie, nikdy jej nechýba na tvári krásny úsmev.

prejsť na článok

Školský výlet Nezbudská Lúčka

Malebná obec Nezbudská Lúčka leží na okraji pohoria Malá Fatra. Je známa kompou, ktorá k nej vedie z obce Strečno cez rieku Váh. Jazda kompou bola veľkým zážitkom.Deťom je venovaný Rozprávkový les v obci. Býva v ňom množstvo postavičiek, ktoré poznáme zo

prejsť na článok