Baby Shower vs. Gender Reveal: Oslavy pred narodením bábätka

Nie nadarmo sa vraví, že očakávanie bábätka je jedným z najkrajších období v živote. Príprava na rodičovstvo a príjemné vzrušenie z blízkeho príchodu nového člena rodiny sú už samo o sebe skvelými dôvodmi na oslavu. A aj vďaka tomu sú predpôrodné párty ako baby shower (https://www.partyspirit.sk/baby-shower/) a gender reveal (https://www.partyspirit.sk/odhalenie-pohlavia-dietata/) tak populárne v zahraničí a stávajú sa trendom aj u nás. Viete však, aký je medzi nimi rozdiel?

prejsť na článok

Ascaso Baby T Plus aleboAscaso Baby T Zero?

Aký je rozdiel medzi Ascaso Baby T Plus a Ascaso Baby T Zero? Ascaso Baby T Plus je vyššia rada. Ascaso Baby T Plus má motorové čerpadlo / pumpu Ascaso Baby T Zero má vibračnú pumpu / čerpadlo Ascaso Baby T Plus má možnosť zapojenia priamo na vodu na vod

prejsť na článok

Facts Myths about Baby Cot Bumpers / Protectors

There are many positive opinions on the network about the use of baby bed protectors. To counterbalance, there are also The post Facts Myths about Baby Cot Bumpers / Protectors appeared first on Jukki.sk - Detský Obchod.

prejsť na článok

Baby reflux, how to recognize and how best to feed?

Baby Reflux how to recognize? Reflux usually occurs in children between 6 and 8 months of age. Parents are The post Baby reflux, how to recognize and how best to feed? appeared first on Jukki.sk - Detský Obchod.

prejsť na článok

Chcem zákonodarcov s hodnotami

Podporujem výzvu, aby predsedovia politických strán vyplnili dotazník CitizenGo: Predložíte zákon na zlepšenie ochrany detí pred narodením, ktorý zníži riziko, že ich život bude ukončený potratom?Budete hlasovať proti zavedeniu chemických potratov (pot

prejsť na článok

First toys for a baby?

Store shelves are full of toys. Parents are beginning to wonder what will be suitable for their children, safe and The post First toys for a baby? appeared first on Jukki.sk - Detský Obchod.

prejsť na článok