Požadovaná stránka neexistuje

Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes

Tesla občas mení ceny svojich elektromobilov naprieč rôznymi trhmi. Takto dnes vyzerá cena Tesla Model Y pre Slovensko. The post Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Tesla Model X

Tesla Model X predstavuje moderné SUV elektrické vozidlo, ktoré vyrába spoločnosť Tesla. Prvýkrát uzrel svetlo sveta tento model v roku 2012. Spoločnosť Tesla ako taká je v poslednej dobe ťahúňom v oblasti elektromobility a ponúka širokospektrálne funkcie

prejsť na článok

Česko-slovenská TESLA nielen v našich domácnostiach

Podnik TESLA bol založený 10. augusta 1946 v továrni Mikrofona v Prahe-Strašniciach. Názov TESLA bol pôvodne (a oficiálne) inšpirovaný menom srbského elektrotechnika Nikolu Tesly. Ako to, The post Česko-slovenská TESLA nielen v našich domácnostiach appea

prejsť na článok

Nabíjanie elektromobilov TESLA pre domácnosti aj firmy

Počet využívaných elektromobilov v České republike neustále rastie. Podľa štatistík z 30. 06. 2022 bolo registrovaných 12325 osobných elektromobilov, 128 elektro autobusov a 809 nákladných áut na elektrinu. Takmer 1850 elektro vozidiel bolo značky TESLA.

prejsť na článok

Tesla predala 75% svojich bitcoinov. Elon Musk nevylúčil, že do BTC investujú opäť

Spoločnosť Tesla (TSLA) už nie je druhým najväčším držiteľom bitcoinov v kategórii verejne obchodovaných firiem.

prejsť na článok

Elektrické SUV proti superšportom. Dokáže Tesla v šprinte poraziť Ferrari a Lamborghini?

Príchod elektrického pohonu priniesol so sebou aj niekoľko pekelne rýchlych áut, teda, najmä v priamke. Parametre zrýchlenia batériových vozidiel neustále posúvajú hranicu toho, o čom sme si mysleli, že je nemožné. Keby sme vám pred pár rokmi povedali, že

prejsť na článok

Prvé reakcie odborníkov na predaj BTC firmou Tesla vraj nejde o prekvapenie

Na predaj bitcoinov spoločnosťou Tesla (TSLA) reagovalo viacero odborníkov na kapitálové trhy a kryptomeny.

prejsť na článok

Tesla zverejnila earnings žiadne ďalšie bitcoiny nepredala

Najväčší výrobca elektromobilov na svete spoločnosť Tesla (TSLA) naďalej drží na svojej súvahe aj bitcoiny. Vyplýva to z jej earnings.

prejsť na článok

Bitcoin negatívne ovplyvnil hospodárenie Tesla čistá strata 140 miliónov dolárov!

Spoločnosť Tesla oznámila, že jej investícia do bitcoinu znamenala v roku 2022 hrubú stratu vo výške 204 miliónov dolárov.

prejsť na článok

Tesla začala dodávať Cybertruck širokej verejnosti. Toto sú prvé skúsenosti

Stránka Teslarati prišla so zaujímavou informáciou, že Tesla začala dodávať Cybertruck aj ľuďom, ktorí nie sú zamestnancami firmy. The post Tesla začala dodávať Cybertruck širokej verejnosti. Toto sú prvé skúsenosti appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok