August na záhrade

Nadišiel čas zberu. Slnečné dni, sprevádzané vysokými teplotami dopriali rozkvetu rastlín, a bohatej úrode. Čaká vás posledné zavlažovanie, zostrih živého plotu, a výsadba neskorej zeleniny.

prejsť na článok

Neskoré leto v záhrade

August je typickým mesiacom zberu plodov. Slnečné a teplé dni sú sprevádzané rozkvetom mnohých rastlín. Okrem bohatej úrody a zbierania zrelých plodov vás čaká aj výdatné zavlažovanie, zostrih kríkov, živého plotu a starostlivosť o trávnik.

prejsť na článok

Môj dom August 2014

V Augustovom čísle Môj dom znova môžete nájsť krátky článok o našich originálnych umývadlách. KONER made in SLOVAKIA        

prejsť na článok

Tlačová správa: Skúsenosti z Poľska musia byť výzvou a príkladom pre Slovensko

Polanczyk, Poľsko – 31. august 2023. Podľa strany HLAS – sociálna demokracia musia byť v novom eurofondovom období (2021-2027) skúsenosti z Poľska... Zdroj

prejsť na článok

Tipy, ako využiť drevené hranoly vo vašej záhrade

Drevené hranoly sú prírodný materiál, ktorý sa často využíva pre rôzne účely v stavebnom priemysle. Na trhu sú dostupné v rôznych dĺžkach či hrúbkach a taktiež z rôznych druhov dreva. S trochou kreativity však môžete drevené hranoly využiť na výstavbu rô

prejsť na článok

Najlepšie tipy, čo robiť v záhrade tento máj

Májová záhrada je plná rozmanitých farieb, väčšina rastlín už rozkvitá, alebo sa objavujú prvé puky... Aj ked počasie je ešte stále premenlivé, o záhradu sa treba postarať. :) V dnešnom článku si pripomenieme pár tipov ako na to, prečítajte si nižsie.

prejsť na článok