Audi servisný voucher 13+

V najlepšej kondícii aj počas ďalšej sezóny Servisný voucher v hodnote až 240 € s DPH Nikdy nie je neskoro pre bezpečnosť vášho vozidla. S našou ponukou už nemusíte váhať s opravou alebo výmenou dielov v autorizovanom servise Audi. Ak vlastníte vozidlo s dátumom prvej evidencie od 1. 1. 2008 do 31. 12. 2010 a vaše vozidlo je aktuálne registrované v Slovenskej republike a spĺňa podmienky uvedené nižšie*, venujeme vám voucher v hodnote 240 € s DPH, ktorý môžete využiť na výmenu Originálnych dielov, náplní a na servisné služby Audi. Zadajte VIN číslo vášho vozidla a zistíte, či máte nárok na túto servisnú akciu. Overiť VIN čísloVoucher je možné získať pri návšteve v období od 2. 5. 2023 do 15. 06. 2023. Nepremeškajte jedinečnú príležitosť dostať vaše vozidlo do správnej kondície. *Akcia sa vzťahuje len na vozidlá evidované v SR s dátumom prvej evidencie v období od 1.1.2008 do 31.12.2010, podľa databázy evidovaných vozidiel v SR k 31. 12. 2022. Voucher je možné uplatniť iba na jedno VIN číslo vozidla. Vozidlo musí mať v čase uplatnenia vouchera vykonané všetky zvolávacie a dielenské akcie dané výrobcom vozidla. Minimálna hodnota zákazky, na ktorú je možné uplatniť voucher, je 240 € s DPH. Voucher je možné použiť iba na originálne diely, originálne náplne alebo servisné práce značky Audi u autorizovaného servisného partnera Audi zúčastneného na akcii. Ponuka neplatí pre vozidlá v štátnej službe a ani pre vozidlá neregistrované v SR. Príspevok Audi servisný voucher 13+ je zobrazený ako prvý na DOVE, s. r. o..

prejsť na článok

Audi A7 Sportback: Neprestrelil cieľ

Audi A7 Sportback je poslom nového dizajnového jazyka a revolučnej technológie. Nemusíte sa však báť, naďalej je to „staré dobré Audi“, aké máte radi.

prejsť na článok

Šťastné a veselé z Audi Clubu

Vážení členovia, partneri a priaznivaci Audi Club International Slovensko,  prajeme Vám a Vašim blízkym pokojné prežitie vianočných sviatkov. Príspevok Šťastné a veselé z Audi Clubu zobrazený najskôr ACISlovensko.sk.

prejsť na článok

MORIS Slovakia: zľava 10% + 10% pre členov Audi Clubu

V spolupráci s našim partnerom MORIS Slovakia autorizovaným predajcom a servisom značiek Audi, Škoda a Volskwagen, sme pre členov Audi Club International Slovensko pripravili zľavu 10% na náhradné diely a 10% na prácu. Výšku a možnosť uplatnenia zľavy si

prejsť na článok

Audi S5 Cabrio 2018

31.000 Eur (Brutto) Audi S5 kabriolet benzín 2018 Automatická prevodovka Digitálna klimatizácia Kamera pre cúvanie Navi Elektrické sedadlo Tempomat Koža 38200 km Eletromos 2995 m3 350 LE

prejsť na článok

Audi RS5 Coupé/Sportback: Ingolstadtské strely zvládnu stovku pod štyri sekundy!

Po facelifte „rodinnej strely“ Audi RS4 Avant prichádzajú na rad aj jej športoví súrodenci s karosériou kupé. Technika je rovnaká, no nižšia hmotnosť im prináša ešte presvedčivejšiu dynamiku.

prejsť na článok