Atraktívne technologické novinky od spoločnosti ASUS

Asus prináša počítačové zážitky na novú úroveň. Uvdza na trh 17- palcový viacdotykový OLED notebooku ASUS Zenbook 17 FoldTakmer celý pozostáva z 17,3 dotykovej obrazovky OLED s rozlíšením 2560 x 1920, ktorá sa dá zložiť na 12,5 veľkosť obrazovky. Jeho forma tiež umožňuje rôzne konfigurácie vrátane knižného režimu pre jednoduchú interakciu s dotykovou obrazovkou. Otočením na bok a použitím polovice obrazovky ako virtuálnej klávesnice efektívne zmeníte ASUS Zenbook 17-Fold OLED do známeho tradičného notebooku, pričom spárovanie systému s pribalenou bezdrôtovou bluetooth klávesnicou a touchpadom ASUS ErgoSense vám umožní používať systém ako 17,3 monitor s pomerom strán 4:3. Ultrakompaktne prenosne zariadnie Zenbook PRO 14Dvojitá obrazovka a OLED displejZenbook Pro 14 Duo OLED je vybavený sekundárnym displejom s jedinečným dizajnom AAS ultra. Tento displej sa pri otváraní notebooku zdvihne do 12-stupňového uhla, čo umožňuje lepší výhľad tým, ktorí potrebujú vykonávať viac vecí naraz. Hlavným displejom je 14,5-palcový OLED HDR dotykový displej s pomerom strán 16:10. Podporuje rozlíšenie až 2880 x 1800 a hovorí sa, že ide o prvý notebook na svete so 120 Hz OLED displejom, ktorý používateľom poskytuje plynulejší vizuálny zážitok.ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED je so svojím 14,5-palcovým tvarovým faktorom a hmotnosťou približne 1,75 kg ľahký a prenosný. Šasi zariadenia je vyrobené zo zliatiny horčíka a hliníka, ktorá ladí s čiernou farbou jeho povrchovej úpravy. Podsvietená klávesnica uľahčuje písanie v slabo osvetlených priestoroch. Okrem toho môžu používatelia spúšťať často používané programy alebo funkcie pomocou skratiek s tromi alebo štyrmi prstami, a to vďaka podpore dotykovej plochy ErgoSense pre viacdotykové gestá v systéme Windows.Viac na výstave ITSHOW 2022 v Košiciach. Široká ponuka produktov ASUS The post Atraktívne technologické novinky od spoločnosti ASUS first appeared on IT Show 2023.

prejsť na článok

Asus predstaví na IT SHOW 2021 tieto zariadenia

Gamingový sektor od značky ASUS nesmie na IT SHOW chýbať. Asus prináša šíroké portfólium noviniek na rok 2021/2022 a to modelové rady Zenbook s OLED displejom,  herný notebookov Asus ROG Zephyrus M16 a business ExpertBook B9.  Moderné notebooky Asus sú vy

prejsť na článok

ZenScreen monitor od Asus umožní používať Android, notebook aj fotoaparát na veľkej obrazovke

Prenosný monitor USB ASUS ZenScreen Touch má až 15,6 palcový displej a batéria v ňom vydrží až štyri hodiny. Okrem smartfónov Android je ZenScreen monitor kompatibilný aj s notebookmi, hernými konzolami a fotoaparátmi. Monitor ZenScreen MB16AMT zvýši vašu

prejsť na článok

IT Show 2021

4. ročník neodolateľnej show technológií a svetových noviniek sa odprezentoval v mesiaci december 2021. V spolupráci s poprednými výrobcami IT a redakciou TOUCH IT predstavíme najvychytanejšie trendy, ako aj množstvo príslušenstva od obľúbených značiek.

prejsť na článok

Junior firemný právnik

Pozícia je vhodná aj pre čerstvého absolventa práva s praxou , pre ktorého je atraktívne pracovať pre stavebnú firmu, ktorá je dcérskou spoločnosťou kapitálovo silnej Luxemburskej developerskej spoločnosti.

prejsť na článok

LETO S NOVINKAMI 2021

Víno ako zážitok. Honosné novinky rodinného vinárstva PURUS vo vašej spoločnosti a na vašom stole

prejsť na článok