ASOCIÁCIA COWORKINGOVÝCH CENTIER

Spoločne so 17 ďalšími slovenskými coworkingami a nórskym partnerom Oslo International Hub sa nám podarilo minulý rok získať grant Active Citizens Fund Slovakia. Coworkingy [...] Viac ... The post ASOCIÁCIA COWORKINGOVÝCH CENTIER appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

Hydrogen 2024

Pripojte sa k viac ako 400 politickým lídrom, realizátorom projektov, investorom a dodávateľom na podujatiach agentúry Reuters: Hydrogen 2024, najvýznamnejšom vodíkovom podujatí na svete. The post Hydrogen 2024 appeared first on Národná vodíková asociácia

prejsť na článok

Pozvánka na World Hydrogen Forum

Pozývame vás na World Hydrogen Forum, ktoré sa bude konať 21. až 22. mája 2024 na výstave Dhahran Expo v Dammame v Saudskej Arábii. The post Pozvánka na World Hydrogen Forum appeared first on Národná vodíková asociácia.

prejsť na článok

Rozhovor s dobrovoľníčkami

Pripravili sme si pre vás rozhovor s dobrovoľníčkami z karanténneho zariadenia v Gabčíkove. Tinka a Janka sa dostali do zariadenia ako repatriované osoby a neskôr sa rozhodli, že chcú pomôcť. Veľmi si vážime každú pomoc a ďakujeme za každého dobrovoľníka.

prejsť na článok

Vianočné stretnutie členov NVAS

13. decembra sme organizovali vianočnú kapustnicu- neformálne stretnutie členov NVAS. The post Vianočné stretnutie členov NVAS appeared first on Národná vodíková asociácia.

prejsť na článok

Uznesenie a zápis zo Snemu 31.3. 2022

V prílohe nájdete uznesenie zo snemu konaného 31.3.2022 Uznesenie a zápis 31.3.2022Stiahnuť The post Uznesenie a zápis zo Snemu 31.3. 2022 appeared first on Národná asociácia horských vodcov Slovenskej republiky.

prejsť na článok