ART hry Puzzle Adventure

Tento týždeň s pomocou Pixel Federation prinášame ukážku ich nového titulu Puzzle Adventure. Môžete sa tešiť na nálož parádnych konceptov, keyframes, character sheets a omnoho viac! O hre Puzzle Adventure je nová 3D dobrodružná hra, plná jedinečných hádaniek a tajuplných hlavolamov. Nájdi stratené magické artefakty, poklady a kryštály, preskúmaj nadprirodzený svet plný monštier, beštií, paranormálnych stvorení a ukrytých, zakliatych predmetov. Rozlúšti strašidelné záhady, uteč pred príšerami a objasni vraždy a zločiny. Staň sa detektívom, vyšetruj príbehy a vraždy, ktoré sa spájajú s jedinečnými postavami, príšerami alebo beštiami. Vlkolaci, duchovia, nadprirodzené udalosti a záhady, toto všetko ťa očakáva v tejto 3D dobrodružnej hre plnej tajuplných hlavolamov. Vyrieš 3D hlavolamy, nachádzaj ukryté veci a poklady a uteč z hrobiek v nových náročných záhadách a hlavolamoch tohto nadprirodzeného sveta. Vylepšuj svoj tábor, zbieraj energiu, aby si mohol preskúmať nadprirodzené záhady, hlavolamy, hádanky a magické artefakty, ktoré ti pomôžu napredovať v tomto 3D tajuplnom dobrodružstve. Cestuj naprieč nádhernými 3D lokalitami a tajnými hrobkami, tohto nadprirodzeného sveta. Nájdi zakliate predmety v strašidelných oblastiach plných duchov, monštier a iných nadprirodzených príšer. Priprav sa na najlepšie 3D tajomné hlavolamy, ktoré si kedy hral. Nadprirodzené úlohy a tajomstvá, detektívna práca, čarovné príšery a unikátne postavy zasadené do strašidelného, hlavolamami nabitého príbehu. O developeroviV roku 2007 sa stretli 4 herní nadšenci, aby vybudovali hernú vývojársku spoločnosť. Prostredie nebolo ideálne – Slovensko bolo len 18 rokov v demokracii, stále v procese ekonomickej integrácie, s obmedzenými možnosťami podnikania a bez silného IT či herného zázemia. Zakladatelia Pixel Federation – Šimon Šicko,Lucia Šicková, Marián Fridrich a Filip Fisher však mali dosť odvahy dať do toho všetko. Dnes má Pixel Federation tím 300 ľudí, 7 free to play mobilných hier na trhu, takmer 140 miliónov hráčov po celom svete, pobočky v dvoch krajinách. Puzzle Adventure a Pixel Federation ďakujeme a želáme veľa zdaru a úspechov! Ak sa vám tento článok páčil, zdieľajte ho s priateľmi na sociálnych sieťach. Pomôžete nám tak s obohatením Slovenskej digital-artovej scény.

prejsť na článok

10 Things That Will Definitely Annoy Adventure Game Players

Do you play adventure games? If so, these 10 things about adventure games might have annoyed you in the past. The post 10 Things That Will Definitely Annoy Adventure Game Players appeared first on Ambience.

prejsť na článok

Aprilia predstavuje urban adventure skúter v superšportovom prevedení

Aprilia SR GT, „urban adventure“ skúter, ktorý vrátil každodenným jazdám pocit zábavy, sa predstavuje v špeciálnej verzii Replica s dizajnom prevzatým priamo z motocykla Aprilia RS-GP, na ktorom jazdia Aleix Espargaró a Maverick Viñales, pretekári majstro

prejsť na článok

Rubble a Rocky zachraňujú karneval v Adventure Bay a ďalšie! - Tlapková Patrola

V tejto kompilácii rozprávok Tlapkové patroly pre deti uviazol vlak plný zásob pre karneval v Adventure Bay vo vnútri malého tunela! Potrebujeme pomoc Rockyho a Rubbla, aby mohol vlak prejsť a zachrániť tak karnevalový deň!

prejsť na článok

Tri nové modely GS pre rok 2024

Nové modely BMW F 900 GS, F 900 GS Adventure a F 800 GS rozširujú ponuku stále viac žiadaných cestovných endúr strednej triedy. Zatiaľ čo BMW F 800 GS je ideálnym strojom pre začínajúcich jazdcov, BMW F900 GS Adventure je navrhnutý pre náročnejšie výlety

prejsť na článok

Miskolc pri jaskynných kúpeľoch (400 m) a Adventure parku v Ambrózia Szálláshely *** s polpenziou a vínom

Cena: 169 €Miskolc pri jaskynných kúpeľoch (400 m) a Adventure parku v Ambrózia Szálláshely *** s polpenziou a vínom

prejsť na článok