Arena Sport 2 novo na freeSATe

Radi by sme Vs informovali o zaraden novho programu Arena Sport 2 HD do satelitnej ponuky freeSATu. Novinka je iba pre zkaznkov ktor prijmaj signl zo satelitu Astra 23,5E s balčkom Smart alebo vyššm.

prejsť na článok

Programov novinka CANAL+ Sport na freeSATe a Skylinku

Mme radosť, že vm mžeme predstaviť našu programov novinku CANAL+ Sport, kde budeme vysielať všetky zpasy najvyššej anglickej futbalovej sťaže – PREMIER LEAGUE.

prejsť na článok

tv2go: viac staníc v základe

Základný balík tv2go je do konca roka rozšírený o 11 staníc. Na svoje si prídu milovníci športu, filmu, dokumentu aj naši najmenší: Auto Motor und Sport AMC Arena Sport 1 CNN Československo/Be2Can Duck TV Film+ JimJam Viasat Explore Viasat History Viasat

prejsť na článok

Programov zmeny na freeSATe

Dovoľujeme si Vs informovať o programovch zmench na freeSATu.

prejsť na článok

Laser Arena Trenčín Laser game

Zahrajte si hru plnú akcie laser game. Čaká na Vás unikátny priestor o rozlohe 350m2 a množstvo zábavy pri akčnej strieľačke. Člen BenefitPro má nárok na / iba 1 hru/deň Otváracie hodiny: PO-ŠT: 14:00-21:00 PI: 14:00-22:00 Web: http://www.laserarenatn.s

prejsť na článok

Laser Arena Trenčín Virtuálna realita (30 min.)

Vyskúšajte zábavu budúcnosti! Preneste sa do sveta virtuálnej reality a staňte sa na chvíľu závodným jazdcom alebo akčným hrdinom. Zahrať si môžete v našej pohybovej zóne alebo na jednej zo závodných sedačiek. Otváracie hodiny: PO-ŠT: 14:00-21:00 PI: 14:

prejsť na článok