Android developer

Pozícia je vhodná pre android developera, ktorý sa chce podieľať na vývoji najmodernejších aplikácií pre automobilový priemysel postavených na svetoznámom navigačnom softvéri. Pôjde o integrované riešenia pre špecializované služby s pridanou hodnotou určené do normálnych, elektrických aj vodíkových vozidiel.

prejsť na článok

Junior Android developer

Pozícia je vhodná pre android developera, ktorý sa chce podieľať na vývoji najmodernejších aplikácií pre automobilový priemysel postavených na svetoznámom navigačnom softvéri. Pôjde o integrované riešenia pre špecializované služby s pridanou hodnotou urče

prejsť na článok

React Native Developer

Pozícia je vhodná pre programátora zameraného na JavaScript, ideálne so skúsenosťou React Native, prípadne, ktorý hľadá možnosť pracovať na zaujímavých projektoch pre Android aj iOS v rôznych oblastiach.

prejsť na článok

Cenová analýza nehnuteľnosti zadarmo

Zaslúžite si to najlepšie na realitnom trhu. Predajte svoju nehnuteľnosť rýchlejšie a za lepšiu cenu! Zanechajte nám kontakt a nezáväzne Vám naceníme Vašu nehnuteľnosť.

prejsť na článok

Otázka - Autoradio android (Auto-moto)

papy: poradte kde kupit kvalitne autoradio android honda crv (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Upozornenia na dokončený hovor v systéme Android sú späť!

Spoločnosť Google uvoľnila svoju bezpečnostnú politiku, ktorá nám umožnila vrátiť späť jednu z najpoužívanejších funkciína eWay-CRM pre Android. Kedykoľvek ukončíte hovor s kontaktom, obchodom alebo spoločnosťou v eWay-CRM, nové upozornenie vám umožní rýc

prejsť na článok