Analogové vysielanie končí!!!

Analogové vysielanie končí! 14.03.2011 sa vypína analógový vysielač Dievčenská skala pri Rožňave!! Nečakajte na vypnutie analógového vysielania, zabezpečte si digitálny satelitný komplet už teraz. Radi Vám v tom pomôžeme a poradíme. Ponúkame široký výber satelitných prijímačov,komponentov a kariet pre príjem vašich obľúbených programov. Dodávame a montujeme satelitné komplety s kartami UPC, Skylink, CSlink, HelloHD, OlcsóTV.

  • Web: HEGISAT
  • Aktualizované: 30.8.2023
prejsť na článok

Voľn vysielanie pre rozptlenie a lepšiu nladu

freeSAT svojim zkaznkom sprstupňuje vysielanie detskch, dokumentrnych, filmovch i hudobnch programov. Sprjemnite si dlh dni, ktor trvite v domcej karantne.

prejsť na článok

Marcov voľn vysielanie freeSAT

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan. Od utorka 1. 3. do utorka 5. 4. 2022 sa mžu všetci zkaznci freeSATu tešiť na voľn vysielanie 4 zaujmavch programov.

prejsť na článok

Voľn vysielanie na freeSATe - aprl 2022

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan. Od utorka 5. 4. do utorka 3. 5. 2022 sa mžu všetci zkaznci freeSATu tešiť na voľn vysielanie 3 zaujmavch programov.

prejsť na článok

Voľn vysielanie na freeSATe - jn 2022

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan. Od utorka 30. 5. do utorka 5. 7. 2022 sa mžu všetci zkaznci freeSATu tešiť na voľn vysielanie 4 zaujmavch programov.

prejsť na článok

DAB+ vysielač v Považskej Bystrici je už v prevádzke z nového stanovišťa

Digitálne rozhlasové vysielanie môžu oficiálne prijímať už aj obyvatelia Považskej Bystrice a jej širšieho okolia,...

prejsť na článok