Alkohol, orgazmus a oneskorená ejakulácia

Alkohol sa nazýva sociálne mazivo, pretože má tendenciu ľudí uvoľniť a uľahčiť im vzájomné rozprávanie. Veľa ľudí užíva alkohol na prelomenie ľadov.

prejsť na článok

Vieš čo je ženská ejakulácia a mokrý orgazmus?

Je ženská ejakulácia fakt, alebo len teória? Ejakulujú pornoherečky na požiadanie? Je mokrý orgazmus a ženská ejakulácia to isté? Mokrý orgazmus a ženská ejakulácia je stále tabuizovaná téma a koluje o nej veľa mýtov. Poďme si ich ozrejmiť! The post Vieš

prejsť na článok

Análny orgazmus – Pár tipov

Análny orgazmus existuje. Ak ho chcete zažiť, postupujte podľa našich tipov. Sex je téma, o ktorej sa v spoločnosti rozpráva čoraz otvorenejšie. The post Análny orgazmus – Pár tipov appeared first on Eroticke.sk - eroticke poviedky, recenzie, fórum.

prejsť na článok

Sexuálny problém jednej osoby je erotická túžba inej

Čo sa považuje za sexuálny „problém“? Predčasná ejakulácia? Pre niekoho môže byť neprekonateľným problémom a pritom pre ich partnera nesmierne vzrušujúce.

prejsť na článok

Orgazmus a jeho výhody

Moderná medicína ešte stále tak úplne nerozumie orgazmu. Vieme však, že pre nás ako ľudí je náš psychický stav hlavným faktorom toho či ho môžeme dosiahnuť, alebo ťažkosti pri jeho dosahovaní.

prejsť na článok

Poznáte všetky druhy ženského orgazmu?

Ženy majú pred mužmi v jednej oblasti navrch. Ide o orgazmus, ktorý dámy dokážu prežívať rôznym spôsobom a hlavne ho vedia dosiahnuť v rôznych častiach tela. Poznáte všetky?

prejsť na článok