Aliančný modlitebný týždeň 2023

Milí bratia kazatelia, pastori, V tomto roku by sme vás znovu chceli pozvať k spoločným modlitbám v rámci Aliančného modlitebného týždňa  v termíne 8.1. - 15.1. 2023. Chceme zamýšľať nad textom zo Žalmu 23 - Dobrý pastier. Dnešná doba vedie mnohých ľudí k tomu aby sa pýtali "Aký je vlastne BOH?" - odpoveď Božieho slova je aj v tohtoročných námetoch, ktoré pripravila Česká evanjelická aliancia.     Prajeme vám požehnané spoločenstvo na modlitbách.                                                                                                                            Ľubomír Vyhnánek, predseda SEA                                                                                                                            Ján Kerekréti, gen. tajomník SEA  Materiál s témami si môžete stiahnuť tu: verzia pre tlač - formát A4 (pdf)

prejsť na článok

Aliančný modlitebný týždeň 2022

Milí bratia kazatelia, pastori,Podľa doterajšej tradície Aliančný modlitebný týždeň má byť  v termíne 9.1. - 16.1. 2022. Keďže minulý rok sa kvôli obmedzeniam pre covid-19 Aliančný modlitebný týždeň neuskutočnil, môžete použiť materiály pripravené pre rok

prejsť na článok

Aliančný modlitebný týždeň 2021

Milí priatelia, ZAUJATOSŤ BIBLIOU - to je téma aktuálnych aliančných modlitieb, ktoré sa uskutočnia v týždni od 10. do 17. januára 2021.

prejsť na článok

Aliančný modlitebný týždeň 2020

Milí priatelia, Na ceste domov: Ako cestovať bezpečne - to je téma aktuálnych aliančných modlitieb, ktoré sa uskutočnia v týždni od 12. do 19. januára 2020.

prejsť na článok

Staňte sa rozhodcom boccie

Ak máte záujem rozhodovať zápasy v paralympijskom športe boccia, vidieť pri akcii medailistov MS či víťazov paralympijských hier, nasledujúce riadky sú pre vás. Tak ako aj po iné roky, aj tento rok je pre všetkých záujemcov pripravený rozhodcovský kurz po

prejsť na článok

Veľký tábor- Ostrý Grúň 2023

Priatelia, ďalší týždeň Púpavy, kamošov, zážitkov, spomienok, hier a úžasnej Read more The post Veľký tábor- Ostrý Grúň 2023 appeared first on OZ Púpava.

prejsť na článok