Aký je rozdiel medzi základnými olejmi a esenciálnymi olejmi?

Esenciálne a základné oleje sú dôležitými zložkami produktov na rastlinnej báze, ale nie sú rovnaké. V tomto článku sa budeme zaoberať rozdielmi medzi týmito dvoma typmi olejov, ich účelom a ako ich efektívne používať, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky.

prejsť na článok

Sila Mŕtveho mora

Mineráli z Mŕtveho mora v kombinácii s prírodnými olejmi ako arganový olej a teraz celý sortiment v skvelej -40% zľave. Vyskúšajte jedinečnú kozmetiku z Mŕtveho mora.

prejsť na článok

Arganová maska pre krásne a zdravé vlasy

Maska s bahnom z Mŕtveho mora, arganovým olejom, bambuckým maslom, kokosovým olejom a ďalšími prírodnými olejmi pre krásne a hlavne zdravé vlasy.

prejsť na článok

Opunciový olej a jeho cena

Opunciový olej je unikátny prírodný olej vyrobený z kaktusu opuncia. Čo stojí za jeho vyššou cenou v porovnaní s inými prírodnými olejmi? Mali ste už možnosť vyskúšať originálny opunciový olej zo semien kaktusu opuncia?

prejsť na článok

Rozdiel medzi fotovoltickou elektrárňou a solárnymi panelmi?

Aký je rozdiel medzi fotovoltickou elektrárňou a solárnymi panelmi? Fotovoltická elektráreň vyrába elektrinu, ktorej zdroj je slnečné žiarenie dopadajúce na fve panely, umiestnené na streche budovy. Solárne panely nevyrábajú elektrinu, slúžia len na ohr

prejsť na článok

Ako určiť kvalitu laminátových podláh?

Kvalita laminátových podláh je určená tromi základnými parametrami materiálu: • Trieda záťaže • Hrúbka • Hodnota oderu AC Príspevok Ako určiť kvalitu laminátových podláh? je zobrazený ako prvý na ECO-FLOORING s. r. o..

prejsť na článok