Aký je rozdiel medzi kabelkami ZOE, NELA a LINA?

Často sa stretávame s otázkou, aký je rozdiel medzi kabelkami ZOE-LINA-NELA, a tak sme sa rozhodli ukázať vám, v čom sa tieto modely líšia. ZOE a LINA sú vyrobené z hladkej kože, vďaka čomu na svetle nadobúdajú jemné odlesky. Povrch NELY je viac štruktúrovaný. Pri povrchovej úpravy kože odlišnosti nekončia. Ďalší zásadný rozdiel spočíva vo farbe kovových doplnkov. ZOE je doplnená o doplnky v zlatej farbe, LINA má doplnky strieborné a NELA má tmavé kovové doplnky. Odlišná je aj veľkosť týchto modelov. NELA nie len pôsobí, ale v skutočnosti aj je o čosi väčšia ako ZOE a LINA. Navyše má aj zips, ktorým ju môžete ľahko uzavrieť. ZOE a LINA sú úplne totožné kabelky, líšia sa len farbou doplnkov. NELA NELA NELA ZOE ZOE ZOE ZOE ZOE LINA Výber tej pravej kabelky je náročný, a preto veríme, že sme vám týmto krátkym článkom pomohli pri vašom rozhodovaní. The post Aký je rozdiel medzi kabelkami ZOE, NELA a LINA? appeared first on lubive.sk.

prejsť na článok

Hlavný rozdiel

Viete, aký je rozdiel medzi mužom a ženou? Priemerné číslo nohy muža je osem, kým ženskej nohy je šesť. Z toho vyplýva, že hlavný rozdiel je medzi nohami.

prejsť na článok

Rozdiel medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju

Viacerí ste sa pýtali, aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi bieleho čaju. Tak sme spolu s Katkou Samčíkovou pripravili jednoduché grafické vysvetlenie. Na obrázku sú znázornené rozdiely medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju z čínskej provincie Fu-ťien.

prejsť na článok

Rozdiel medzi čarodejnicou

Viete, aký je rozdiel medzi čarodejnicou? Čarodejnica je väčšia.

prejsť na článok

Poctivá žena a štetka

Viete aký je rozdiel medzi poctivou ženou a štetkou? Štetka má na rozdiel od poctivky platené parkovisko!

prejsť na článok

Žiadny rozdiel

Viete, aký je rozdiel medzi ministrom financií a jednorazovými plienkami? Žiadny. Ani z jedného nič nevyžmýkate!

prejsť na článok