Akú má kto ženu

Chvália sa Američan, Francúz a Cigán, kto z nich má akú manželku. Američan hovorí: - Ja mám takú ženu, že keď si sadne na koňa, má nohy až po zem. Nie že by bol kôň taký malý, ale také krásne, dlhé nohy má. Francúz hovorí: - Keď ja obopnem svoje prsty okolo pásu mojej ženy, prsty sa mi spoja. Nie že by som mal také veľké ruky, ale taký tenký driek má moja žena. A Cigán hovorí: - Moja žena má taký zadok, že keď jej po ňom plesknem, ešte keď prídem z roboty, sa trasie. Nie že by mala taký veľký zadok, ale ja tak skoro prídem z roboty.

prejsť na článok

O ľúbení

Kto koho ľúbi: - Angličan má ženu a milenku. Ľúbi ženu. - Francúz má ženu a milenku. Ľúbi milenku. - Žid má ženu a milenku. Ľúbi mamu. - Slovák má ženu a milenku. Ľúbi si vypiť.

prejsť na článok

Tabuľka pre ženu osobný darček

Haľadáte jedinečný darček pre ženu? Darujte tabuľku s textom podľa vašich predstáv. The post Tabuľka pre ženu osobný darček appeared first on estateunion.sk.

prejsť na článok

Kvety k narodeninám pre ženu: Ako vybrať ideálnu kyticu

Kvety k narodeninám pre ženu: Ako vybrať ideálnu kyticu. Kvety sú tradičným a obľúbeným darčekom na oslavu narodenín. Pri výbere kvetov pre ženu je dôležité myslieť na to, čo kvety symbolizujú, ako sú farby a typy kvetov spojené s emóciami, ako je láska,

prejsť na článok

Muž v bare

Podľa názorov amerických psychológov sú dve hlavné príčiny, prečo muž trávi večery v bare: 1. Nemá ženu. 2. Má ženu.

prejsť na článok

Rádio za ženu

Vymením staré rádio za mladú ženu. Zn.: Oceníte výhody vypínača.

prejsť na článok