Aktuálne informácie k mimoriadnej situácii COVID-19 - prevádzka AKCENTY bez obmedzenia

Sme si vedomí toho, že súčasná situácia spôsobená pandémiou COVID-19 nie je jednoduchá. Radi by sme Vás však ubezpečili, že AKCENTA CZ poskytuje v súčasnosti všetky svoje služby úplne bez obmedzenia. Aj v prípade ďalších reštriktívnych obmedzení daných vládnymi nariadeniami alebo z dôvodu ďalších krokov vedúcich predovšetkým k maximálnej možnej miere ochrany zdravia našich klientov a našich zamestnancov, sme plne pripravení Vám pomôcť a zaistiť naše služby v čo najširšej miere a za všetkých okolností.

prejsť na článok

Vysoká volatilita na devizovém trhu stála za rekordním rokem AKCENTY CZ

Rok 2020 byl ve znamení nejistoty vyvolané pandemií Covid-19. Na devizovém trhu vyvolala vysokou volatilitu, kterou dokázala AKCENTA využít a loňský rok se tak zapíše mezi obchodně nejúspěšnější v její historii.

prejsť na článok

Ekspansja rynków zagranicznych miała wpływ na sukces Akcenty CZ w 2016 roku

Rok 2016 był dla Akcenty bardzo pozytywny. Zysk netto przekroczył oczekiwania, przede wszystkim dzięki akwizycji rynków zagranicznych, gdzie w ubiegłych latach firma zaczęła aktywnie funkcjonować.

prejsť na článok

Aktuální informace k mimořádné situaci COVID-19 - provoz AKCENTY bez omezení

Jsme si vědomi toho, že současná situace způsobená pandemií COVID-19 není jednoduchá. Rádi bychom Vás nicméně ubezpečili, že AKCENTA CZ poskytuje v současné době veškeré své služby zcela bez omezení. I v případě dalších restriktivních omezení daných vládn

prejsť na článok

Tabletky LÁSKY ❤

Ani pandémia Covid-19, ani stav núdze a nie jedného obmedzenia, nemôže zabrániť tomu, aby ľudia prekvitali vynaliezavou láskou. To je na živote krásne...

prejsť na článok

42. číslo newslettera ACZ: ČTVRTSTOLETÍ AKCENTY

Práve vyšlo 42. číslo newslettra spoločnosti AKCENTA CZ. Prináša informácie o dianí v spoločnosti a tiež predikcie hlavných menových párov.

prejsť na článok