Aktuálna príchuť 

Príchuť KLASIK je dokonalým výberom pre milovníkov tradičnej, domácej chuti, kde každé sústo odráža klasickú majstrovskú prípravu. Na druhej strane, BARBEQUE kurča je ideálne pre tých, ktorí preferujú bohatú a intenzívnu chuť s jemným nádychom dymu a sladkastým barbecue nádychom. Táto dvojitá ponuka umožňuje zákazníkom PiPi GRILL zažiť rozmanitosť chutí a vybrať si podľa vlastného gusta. Tento obmedzený časový úsek poskytuje perfektnú príležitosť vyskúšať obidve príchute a objaviť, ktorá najviac vyhovuje vašim chuťovým pohárikom. V PiPi GRILL sa tešíme na to, že svojim zákazníkom poskytneme tieto dve skvelé možnosti, ktoré sú garanciou vynikajúceho grilovacieho zážitku. Príspevok Aktuálna príchuť  je zobrazený ako prvý na PiPi GRILL.

prejsť na článok

JE TO TU! Medovo-pikantná príchuť!

Vážení zákazníci! Prichádza deň D, kde si môžete vychutnať najnovšiu príchuť v rodine príchutí PiPi GRILL, a to medovo-pikantnú. Od pondelka 11.3. do nedele 17.3. sme pripravení predstaviť Vám netradičné spojenie pikantnej chute a medového podtónu. Kv

prejsť na článok

PRIPRAVUJEME: Medovo pikantná príchuť

Važení milovníci grilovaných kurčiat PiPi GRILL! V marci, mesiaci kníh, máme pre vás viacero prekvapení. Nie, knihy to zatiaľ nebudú (ale v budúcnosti, ktohovie?:-)) Prvá novinka, ktorú pre vás pripravujeme je nová príchuť grilovaného kurčaťa: medovo-p

prejsť na článok

Zmiana czasu pracy – zaczynamy od 08:00

W związku z aktualną sytuacją przyjmujemy szereg działań, które mają na celu zapewnienie naszych usług przy jednoczesnej ochronie zdrowia naszych pracowników. Z tego powodu od środy 25.03.2020 zmieniamy godziny naszej pracy na przedział 08:00 – 17:30 CET

prejsť na článok

Ako vplýva aktuálna situácia COVID na odvetvie online marketingu

Pandémia koronavírusu všetkých trápi už vyše roka. Nehovoriac o tom, koľko spoločností položila na kolená. Mnohé firmy či kamenné predajne skrachovali alebo boli zavreté. Iné zmenili stratégiu a prispôsobili sa aktuálnej situácii. Keďže online nakupovanie

prejsť na článok