AKO ZISTÍTE, ŽE STE SI VYBRALI SPRÁVNEHO REALITNÉHO MAKLÉRA

Ako spoznáte dobrého realitného makléra a že ste sa rozhodli pre toho správneho? Tu je pár vecí, ktoré by mal spĺňať: Dobrý maklér vám pomôže vašu nehnuteľnosť „nastajlovať“ tak, aby pôsobila čo najatraktívnejšie a tým sa zvýšil záujem o ňu na trhu s realitami Zabezpečí vhodnú prezentáciu vašej nehnuteľnosti a pútavú, neodfláknutú inzerciu Úprimne vás oboznámi s nedostatkami vašej nehnuteľnosti, ktoré by mohli znížiť jej cenu a navrhne vhodné riešenia; taktiež vám odporučí reálnu cenu, ktorej je vaša nehnuteľnosť hodná Ušetrí vás od zbytočných obhliadok a privedie iba vážnych záujemcov, ktorí nie sú ani zvedavcami bez peňazí, ani nasadenými ľuďmi od realitných kancelárií Zastúpi vás na všetkých potrebných úradoch, pri nutných postupoch, právnych úkonoch a vyjednávaniach s kupcami, pretože vie vhodne argumentovať a pozná nástrahy obchodu Ušetrí vás od formalít, pretože zabezpečí všetky potrebné právne dokumenty Bude pri vás stáť od začiatku, až do úspešného predaja vašej nehnuteľnosti a rád vám poradí aj po predaji. Je ochotný, zastihnuteľný, odpisuje na maily a zdvíha telefón Realitných maklérov máme rôznych. Poctivých, lajdáckych, úprimných, špekulantov a mrzí nás, že poniektorí robia zlé meno tomuto peknému a potrebnému remeslu, čím v ľuďoch zabíjajú dôveru v služby. Ak si však vyberiete správne, nebudete ľutovať a určite makléra, s ktorým budete spokojní, odporučíte aj svojim známym. The post AKO ZISTÍTE, ŽE STE SI VYBRALI SPRÁVNEHO REALITNÉHO MAKLÉRA appeared first on Prosperity service.

prejsť na článok

Výber pneuservisu v Bratislave

Pneuservis je jedným z najdôležitejších miest, ktoré by mali mať vodiči na zreteli. Bez správneho stavu pneumatík by totiž jazda na cestách mohla byť veľmi nebezpečná. V tomto článku sa pozrieme na pneuservis v Bratislave a na to, ako si vybrať správneho

prejsť na článok

Návšteva 1.A v knižnici

Žiaci z 1.A sa vybrali do knižnice, kde ich pani knihovníčka pasovala za čitateľov knižnice. Prváci sa naučili orientovať v poličkách s knihami, porozprávali sa, ako majú s knihami zaobchádzať, aby im dlho prinášali radosť a nové informácie, či príbehy. V

prejsť na článok

Krúžok Výletníček

V sobotu 12.11. sme sa vybrali na Chatu Kosodrevina. Cestu sme si spríjemnili hádankami, tajničkami a rôznymi aktivitami. Počasie nám prialo a už sa tešíme na ďalšie výlety.

prejsť na článok

Turistický krúžok

Turisticá vychádzkaV sobotu sme sa vybrali na turistiku. Cieľom našej vychádzky bol hotel Vŕšky. Bohatá nádielka snehu a pekný slnečný deň nám pripravil nezabudnuteľné chvíle.

prejsť na článok

Valentínske nechty

Valentín sa nezadržateľne blíži a vy hľadáte nápad na krásne a módne valentínske nechty? Vybrali sme pre vás niekoľko zaujímavých návrhov, aby ste si mohli vytvoriť svoje vysnívané gél lak nechty na Valentína.

prejsť na článok